0 Deljenj 3364 Ogledov
Instagram, Youtube

VIDEO: Najbolj seksi medicinska sestra na Instagramu

13. October, 2017 22:00
3364 Ogledov

Lauren Drain (31) prihaja s Floride in je specializirana medicinska sestra za kardiologijo.

Pacienti se ob pogledu na njene obline takoj počutijo bolje in pozabijo na svoje težave. Njihov srčni utrip pa ob pogledu na Lauren v ozki uniformi gotovo precej poskoči. Ampak mnogi se ne zavedajo, koliko truda in vadbe je Lauren morala vložiti v to, da je videti tako fantastično.

Za poklic v zdravstvu se je odločila pri 16 letih, danes pa je uspela kot osebna trenerka. S svojimi seksi fotografijami na Instagramu si je pridobil že 3,6 milijona sledilcev, ki so jo razglasili za najbolj seksi medicinsko sestro na tem družabnem omrežju.

Kljub temu da včasih dela celo 13 ur na dan, si vzame čas za treninge, za katere pravi, da so »skrivnost njenega videza«. Prisega na intenzivne vadbe, ki so zanjo ključ do dolgotrajnega zdravja. Pravi: »V življenju nikoli nisem videla profesionalnega športnika, ki bi doživel resno zdravstveno krizo. Za to obstaja razlog, in sicer aktiven način življenja, ta zmanjšuje možnost za bolezni.«

Po letih dela v bolnišnici, obkrožena s pacienti, se je začela počutiti utrujeno, zelo nesrečno in debelo, zato se je odločila, da ukrepa.

Za Daily Mail je povedala:»Želim si biti zdrava, močna, samozavestna ženska, ki se proti boleznim bori s športnimi aktivnostmi, namesto da jemljem tablete in zdravila.«

Več iz te kategorije