0 Deljenj 92 Ogledov
twitter

MORALI PORUŠITI ZID Iz hiše odnesli 490-kilogramsko žensko

17. november, 2017 10:22
92 Ogledov

Argentinski gasilci so morali porušiti zid hiše, da so lahko iz nje odnesli 490 kilogramov težko žensko in jo prepeljali na zdravljenje v bolnišnico, so poročali tamkajšnji mediji.

32-letno Isabello iz Rosaria, 340 kilometrov severno od Buenos Airesa, so gasilci iz hiše odnesli skupaj s posteljo, ki so jo pričvrstili na tovornjak civilne zaščite, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Isabella se že vrsto let ne more gibati, velik del njenega telesa pa je postal povsem neobčutljiv. Zaradi ekstremne debelosti so se ji na nogah pojavili izrastki.

“Od nekdaj sem debela. Zaradi diskriminacije sem nehala hoditi v šolo. Kasneje sem nadaljevala šolanje, da bi v življenju kaj postala. To se zdi danes nemogoče,” je povedala za časnik Clarin.

Isabella je pred osmimi leti tehtala 130 kilogramov, po očetovi smrti pa je padla v depresijo. “Rada bi se pozdravila in živela,” je dejala, preden so jo gasilci odpeljali v bolnišnico v Rosario.

STA

Mogoče vas bo zanimalo

Kdo napada Mariborčanke? Včeraj napadene in okradene kar štiri!
Črno
4 Ogledov
Črno
4 Ogledov

Kdo napada Mariborčanke? Včeraj napadene in okradene kar štiri!

Marjanca Scheicher - 15. december, 2017 11:50

Iz Maribora poročajo o več krajah - tarče so bile ženske. Včeraj, malo po 17. uri sta dva neznana moška, na avtobusnem postajališču ob križišču Ceste proletarskih…

20-letnik streljal s Kalašnikovom, posredovali so policisti
Črno
4 Ogledov
Črno
4 Ogledov

20-letnik streljal s Kalašnikovom, posredovali so policisti

Marjanca Scheicher - 15. december, 2017 11:42

20-letnik je v zrak iz Kalašnikova izstrelil več nabojev in s tem prestrašil vaščane. Policisti PP Kočevje so včeraj v večernem času pri rednem delu na terenu…

Danes pogreb Jerneja Šugmana
Rumeno
3 Ogledov
Rumeno
3 Ogledov

Danes pogreb Jerneja Šugmana

Marjanca Scheicher - 15. december, 2017 8:08

Danes bodo Jerneja Šugmana na poslednjo pot pospremili na ljubljanskih Žalah. Prekmalu preminuli igralec Jernej Šugman je umrl za posledicami srčne kapi, pomoč, ki so mu jo…

Več iz te kategorije