0 Deljenj 1395 Ogledov
Židan s Kučanom januarja v Dražgošah. Foto: Facebook

V SD poka, Kučan pa tako lepi

1. March, 2019 9:12
1395 Ogledov

Pozdravljeni,

predsednik Državnega zbora in predsednik stranke Socialni demokrati mag. Dejan Židan se v okviru svojega delovanja srečuje z mnogimi posamezniki – politiki, gospodarstveniki, humanitarci in vsemi, ki – kot bi rekel Prešeren – dobro v srcu mislijo. Med drugimi se občasno sreča tudi z nekdanjim, na demokratičnih volitvah dvakrat izvoljenim predsednikom Republike Slovenije Milanom Kučanom.

Lep pozdrav.

Nejc Perhavec

To je vse, kar so pri magistru prašičjereje Židanu zmogli pojasniti na sklop vprašanj o spoštovanju protokolov v instituciji, ki jo vodi, in jih v celoti objavljamo na dnu strani. Čeprav Kučan res ni prav velik, je očitno v naletu urejanja odnosov znotraj razpadajoče SD, ki jih ne zmore urediti Židan. Nova24tv je pred dnevi objavila fotografije Kučanovega sestankovanja s predsednikom podmladka SD Andrejem Omerzelom, objavljene so na povezavi.

Spoštovani,

glede na to, da je danes predsednika DZ Dejana Židana obiskal bivši predsednik CK ZKS tovariš Milan Kučan, prosimo za informacije:
– O čem so potekali pogovori.
– Napovedi obiska ni v tedenski dejavnosti predsednika državnega zbora. Kaj se je takega zgodilo, da se je urnik predsednika DZ moral temu primerno spremeniti?
– Ali je to bil prvi obisk tovariša Milana Kučana pri predsedniku DZ Dejanu Židanu? V kolikor ni bil, prosimo za datume prejšnjih.
– Kako pogosto se Dejan Židan tudi zunaj parlamenta sestaja s tovarišem Milanom Kučanom? Kdaj in kje sta se nazadnje sestala?
– Ali so tovariša Kučana res zanimale podrobnosti Židanovega podpisa trimilijonske pogodbe z agencijo Futura DDB v času, ko je še vodil ministrstvo za kmetijstvo?

Ali je Židan prijavil lobistični stik, še preverjamo.

Več iz te kategorije