0 Deljenj 5268 Ogledov

NLB: Drugorazredne na cesto!

11. September, 2017 12:25
5268 Ogledov
© Skandal24

Šefica kadrovanja v NLB je Vesna Vodopivec, ki je že v rani mladosti pokazala, da ji zvijačnost ni tuja; uvaja namreč politiko odpuščanja drugorazrednih in novega zaposlovanja prvo.

V času pranja denarja v NLB, znanem tudi kot #IranNLBgate, je bil član uprave tudi Robert Kleindinst (o njem prihodnjič), ki je pridno nastavljal svoje kadre in med drugim za direktorico sektorja Šefica kadrovanja v NLB je Vesna Vodopivec, ki je že v rani mladosti pokazala, da ji zvijačnost ni tuja; uvaja namreč politiko odpuščanja drugorazrednih in novega zaposlovanja prvo- za upravljanje kadrov pripeljal Vesno Vodopivec, ki je še danes na tem položaju in po Sloveniji pridno odpušča »drugorazredne«, hkrati pa zaposluje do vladajoče koalicije lojalne ljudi.

Vodopivčeva je zanimiva, ker se je najprej poskusila v politiki in je leta 2000 kandidirala v Postojni na listi SDS. Pozneje, ko so spoznali, da je na- vedla lažno izobrazbo, so jo vrgli iz stranke. Izdajala se je za diplomirano pravnico, pa je takrat menda imela le nekaj izpitov za prvi letnik. Ker Vodopivčeva danes tako zvesto služi ozadju, ki se na različne načine napaja iz te banke, in je že v mladosti pokazala, da ji zvijače niso tuje, so tudi poskrbeli za njeno promocijo. Vmes je lažno diplomo sicer že nadomestila s pravim papirjem, da so ji lahko pred dvema letoma podelilipriznanje »Kadrovski manager leta 2015«. Ker se je odlikovala z zaposlovanjem »naših«.

Več iz te kategorije