0 Deljenj 3408 Ogledov

Načrt za osvoboditev Ljubljane: Gibanje na Facebooku razkrilo načrt, kaj se bo zgodilo, če bo Šarčeva vlada podpisala deklaracijo v Marakešu

7. December, 2018 5:58
3408 Ogledov

Eno izmed gibanj je na Facebooku razkrilo načrt, kaj se bo zgodilo z Ljubljano, če bo Šarčeva vlada podpisala dogovor v Marakešu, ki bo Slovenijo spremenil v migrantski žep.

Ob tem so zapisali: “Če bo nelegitimna in nelegalna Vlada, ki jo je izvolilo zgolj 4,91 % volivk in volivcev, ne bo upoštevala POZIVA ljudstva, da prekliče potovanje v Marakeš, kjer bo 10. ali 11. 12. 2018 konferenca, do nedelje 9. 12. 2018 do 24.00, ki ga bo uradno dobila v ponedeljek 3. 12., bomo prisiljeni oditi na ulice in trge Ljubljane z zahtevo po takojšnjem odpoklicu delegacije iz Marakeša, prepovedi podpisa in odstopu nelegitimne in nelegalne Vlade, ki ne upošteva volje ljudstva.”

Ob tem še sporočajo, da bodo šteli “morebiten podpis tako nevarne deklaracije za našo varnost, suverenost in obstoj kot narodno izdajstvo”, ter dodajajo: “Prijavi se za zbor in spodbudi k temu še ostale, da bomo pripravljeni, če se kljub našemu pozivu odhod nameščencev oligarhije in podpis zgodi.”

“Torej, blokada Ljubljane se bo zgodila v primeru odhoda slovenske delegacije v Marakeš. Kljub pozivu in ultimatu ljudstva marionetni Vladi, da se proti narodne Marakeške deklaracije ne podpiše. To se bo zgodilo zaradi množične udeležbe enotnega slovenskega ljudstva v tem pogledu, 10. 12. ob 12. uri in naslednje dni. Z jasnimi prej zapisanimi cilji,” so še dodali ter zapisali, da bodo vztrajali do konca.

Več iz te kategorije