0 Deljenj 1081 Ogledov

FOTO: Poglejte fotodokaze, kako se ilegalci na vse načine trudijo vdreti v Slovenijo!

7. December, 2018 11:03
1081 Ogledov
Foto: PU Maribor

V našo deželo pritiska mraz, pa tudi migranti. Poglejte fotodokaze, kako se ilegalci na vse načine trudijo vdreti v Slovenijo!

V torek, 4. decembra 2018, ob 14.45 je na Mednarodnem mejnem prehodu Gruškovje v našo državo vstopal 39-letni Bolgar, s priklopnim tovornim vozilom bolgarskih registrskih oznak. Med pregledom vozila so policisti ugotovili, da je ponjava na zgornjem delu priklopnega tovornega vozila prerezana in iz notranje strani zašita s plastičnimi zategami, razkriva PU Maribor. Zato so policisti odprli in pregledali tovorni del priklopnega vozila ter v njem odkrili dva 13-letna državljana Afganistana in 29-letnega državljana Pakistana.

Foto: PU Maribor

Foto: PU Maribor

V sredo, 5. decembra 2018, ob 3.50 pa je na Mednarodnem mejnem prehodu Gruškovje v našo državo vstopal 62-letni Turek, s priklopnim tovornim vozilom turških registrskih oznak. S tehničnimi sredstvi so policisti zaznali povečano prisotnost CO2 v notranjosti tovornega dela priklopnega vozila, reagiral je tudi indikator srčnega utripa. Med pregledom vozila so policisti ugotovili, da je tudi na tem vozilu ponjava na zgornjem delu priklopnega tovornega vozila prerezana in iz notranje strani zašita s plastičnimi zategami. Zato so policisti odprli in pregledali tovorni del priklopnega vozila ter v njem odkrili dva državljana Afganistana, stara 25 in 22 let, ter 25-letnega državljana Pakistana.

Foto: PU Maribor

Vsem šestim so zavrnili vstop v našo državo in so jih po zaključenih postopkih predali hrvaškim varnostnim organom, razkriva PU Maribor.

Več iz te kategorije