0 Deljenj 1142 Ogledov

(HOJS O ŠALEHARJU BREZ DLAKE NA JEZIKU!) “Eden manj, ki primitivno žali politike desne provinience in smo ga bili prisiljeni plačevati!”

5. October, 2022 12:39
1142 Ogledov

Ob nedavni napovedi radisjkega novinarja Mihe Šaleharja, da odhaja z RTVS, nekdanji notranji minister Aleš Hojs na Twitterju komentira: “Miha Šalehar, ki je Denis Avdić javnega radija, odhaja. Eden manj, ki primitivno, ad personam, žali politike desne provinience in smo ga bili prisiljeni plačevati. Lep zgled tistim, ki to še počno in upanje, da se tudi leva anarhistična greznica na javnem radiu počasi ščisti.”

Robidišče …

Je pa Miha Šalehar, ki je vodil radijsko oddajo Toplovod, na Twitterju tako zapisal:

“@Val202 mam rad. Sploh ljudi tam. Sem pa malo sit. Sebe in sistema. Zato sem dal odpoved. Vsaj za kako leto. Če se zvezde postavijo, zna bit, da se še slišimo. Bodite fajn, pa ne @andrejkaroli nagajat.”

Sicer mu najbrž ne bo hudo, saj ima v Robidišču, najzahodnejši vasi v Sloveniji, kolesarski center (#RobidisceTrailCenter) in hišo s sobami za oddajanje. Po naših informacijah domačini nad dirkanjem kolesarjev in ritjem za nove poti po tamkajšnjih gozdovih niso najbolj navdušeni …

Image

(foto: posnetek zaslona TW profil @robidišče)

Image

(foto: posnetek zaslona TW profil @robidišče)

Več iz te kategorije