0 Deljenj 1079 Ogledov

8 znakov, da boste kmalu dobili denar

1. februarja, 2018 21:12
1079 Ogledov

Glede na nekatere stare vraže in celo po tradiciji feng šuj obstajajo znaki, ki nakazujejo, da v vaše življenje prihaja denar. Veliko jih poznamo tudi pri nas, zbrali pa smo še nekaj vraž, ki ljudi v drugih predelih sveta navdajajo z upanjem.

Pri nas se je treba za denar potruditi tudi tako, da morate imeti, ko spomladi prvič zaslišite kukavičje petje, v žepu denar. Tako boste vse leto dobro preskrbljeni. Seveda ženske ne smete na tla odlagati torbic. Prepovedano je tudi z roko čistiti drobtine z mize, hkrati pa morate čim prej porabiti denar, ki ste ga pridobili nepošteno, saj ta ne prinaša sreče. Enako baje velja tudi za zadetke na loteriji.

Kako se sreče z denarjem lotevajo po svetu?

1. Pogosto se vam prikazuje številka 8
Ta številka na Kitajskem simbolizira srečo in ravnovesje. Če jo pogosto srečate, se vam bo najbrž finančno stanje kmalu popravilo.

2. Darilo na poseben dan
Ne glede na to, ali ste prejeli denar ali kakšno drugo darilo, če ste ga dobili na prvi dan novega meseca ali v času polne lune, lahko kmalu pričakujete tudi denar.

3. Nosečnost ali bližina nosečnice
Po starem kitajskem prepričanju nosijo nosečnice v sebi veliko sreče. Bližina nosečnice naj bi v vaše življenje privabila obilje, saj se bo sreča iz nje prelila tudi na vas.

4. Razne žuželke v hiši 
Še posebno če so rjave barve bodo priklicale srečo in blagostanje. To še zlasti velja za pajke in kobilice, kar verjamejo v Trinidadu, medtem ko Kitajci s srečo povezujejo predvsem čričke.

V nekaterih delih sveta verjamejo, da bodo metulji s temnimi krili prinesli novice o poslovnem in finančnem uspehu.

5. Mehurčki na kavi
Ljudje, ki na površini kave ugledajo mehurčke, so na pragu pozitivnih sprememb v življenju. Kanadčani verjamejo, da vam bo srečo prinesel kavni mehurček, ki ga ujamete na žlico, ne da bi se pri tem razpočil.

6. Večja količina kovancev
Po teoriji feng šuj boste k sebi privabili blagostanje, če boste imeli v večji stekleni posodi ali v hranilniku večje količine kovancev – še toliko bolj, če jih boste imeli v kuhinji.

Rusi verjamejo, da bogastvo privlačijo vrečke denarja, skrite v omari ali po vsej hiši. Podobno naj bi tudi pri nas prinašalo srečo, če ob koncu sezone v omaro pospravite oblačila in v njihove žepe spustite nekaj drobiža.

7. Vaše inicialke v pajkovi mreži
Če pogledate v pajkovo mrežo in tam vidite obliko niti, ki je podobna začetnicam vašega imena, se boste prav tako lahko zelo kmalu veselili denarja.

8. Ptičji iztrebki, ki pristanejo na vas
Tudi to vražo v naših krajih dobro poznamo. Če se na vas ponečedi ptica, je to znak sreče in najava skorajšnjega denarnega priliva.

 

Mogoče vas bo zanimalo

#Koronavirus: Vodilni znanstvenik opozarja, da tisti, ki za zaščito pred virusom ne nosijo mask, delajo “veliko napako”
Ljudje
2942 Ogledov
Ljudje
2942 Ogledov

#Koronavirus: Vodilni znanstvenik opozarja, da tisti, ki za zaščito pred virusom ne nosijo mask, delajo “veliko napako”

User One - 30. marca, 2020 15:38

"Največja napaka v ZDA in Evropi je po mojem mnenju, da ljudje ne nosijo mask," je v intervjuju za znanstveni portal Science dejal generalni direktor kitajskega centra…

Zdravnica Mateja: “Med okuženimi v ambulanti imamo od 10-mesečnega dojenčka do 92-letne babice.”
Ljudje
132 Ogledov
Ljudje
132 Ogledov

Zdravnica Mateja: “Med okuženimi v ambulanti imamo od 10-mesečnega dojenčka do 92-letne babice.”

User One - 4. aprila, 2020 8:00

Zdravnica iz COVID ambulante Mateje Pišljar Mehle je včeraj opisala dogajanje v svoji ambulanti, kjer so obravnavali od 10-mesečnega dojenčka do 92-letne babice. Opisala je tudi lepe…

Ledenih juter ne bo več, a za danes pri Arsu izdali opozorilo
Novice
342 Ogledov
Novice
342 Ogledov

Ledenih juter ne bo več, a za danes pri Arsu izdali opozorilo

User One - 4. aprila, 2020 7:47

Danes bo povečini sončno z občasno zmerno oblačnostjo. Zapihal bo vzhodni do severovzhodni veter, na Primorskem šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 13 do 16, na…

Svet glasbe žaluje, umrl je legendarni pevec
Rumeno
71 Ogledov
Rumeno
71 Ogledov

Svet glasbe žaluje, umrl je legendarni pevec

skandal1 - 4. aprila, 2020 6:21

V 82. letu starosti je v Los Angelesu umrl legendarni ameriški soul pevec Bill Withers, poroča BBC. Pevec, znan po uspešnicah, kot so Lean On Me, Ain't…

Več iz te kategorije