0 Deljenj 2331 Ogledov

8 znakov, da boste kmalu dobili denar

1. February, 2018 21:12
2331 Ogledov

Glede na nekatere stare vraže in celo po tradiciji feng šuj obstajajo znaki, ki nakazujejo, da v vaše življenje prihaja denar. Veliko jih poznamo tudi pri nas, zbrali pa smo še nekaj vraž, ki ljudi v drugih predelih sveta navdajajo z upanjem.

Pri nas se je treba za denar potruditi tudi tako, da morate imeti, ko spomladi prvič zaslišite kukavičje petje, v žepu denar. Tako boste vse leto dobro preskrbljeni. Seveda ženske ne smete na tla odlagati torbic. Prepovedano je tudi z roko čistiti drobtine z mize, hkrati pa morate čim prej porabiti denar, ki ste ga pridobili nepošteno, saj ta ne prinaša sreče. Enako baje velja tudi za zadetke na loteriji.

Kako se sreče z denarjem lotevajo po svetu?

1. Pogosto se vam prikazuje številka 8
Ta številka na Kitajskem simbolizira srečo in ravnovesje. Če jo pogosto srečate, se vam bo najbrž finančno stanje kmalu popravilo.

2. Darilo na poseben dan
Ne glede na to, ali ste prejeli denar ali kakšno drugo darilo, če ste ga dobili na prvi dan novega meseca ali v času polne lune, lahko kmalu pričakujete tudi denar.

3. Nosečnost ali bližina nosečnice
Po starem kitajskem prepričanju nosijo nosečnice v sebi veliko sreče. Bližina nosečnice naj bi v vaše življenje privabila obilje, saj se bo sreča iz nje prelila tudi na vas.

4. Razne žuželke v hiši 
Še posebno če so rjave barve bodo priklicale srečo in blagostanje. To še zlasti velja za pajke in kobilice, kar verjamejo v Trinidadu, medtem ko Kitajci s srečo povezujejo predvsem čričke.

V nekaterih delih sveta verjamejo, da bodo metulji s temnimi krili prinesli novice o poslovnem in finančnem uspehu.

5. Mehurčki na kavi
Ljudje, ki na površini kave ugledajo mehurčke, so na pragu pozitivnih sprememb v življenju. Kanadčani verjamejo, da vam bo srečo prinesel kavni mehurček, ki ga ujamete na žlico, ne da bi se pri tem razpočil.

6. Večja količina kovancev
Po teoriji feng šuj boste k sebi privabili blagostanje, če boste imeli v večji stekleni posodi ali v hranilniku večje količine kovancev – še toliko bolj, če jih boste imeli v kuhinji.

Rusi verjamejo, da bogastvo privlačijo vrečke denarja, skrite v omari ali po vsej hiši. Podobno naj bi tudi pri nas prinašalo srečo, če ob koncu sezone v omaro pospravite oblačila in v njihove žepe spustite nekaj drobiža.

7. Vaše inicialke v pajkovi mreži
Če pogledate v pajkovo mrežo in tam vidite obliko niti, ki je podobna začetnicam vašega imena, se boste prav tako lahko zelo kmalu veselili denarja.

8. Ptičji iztrebki, ki pristanejo na vas
Tudi to vražo v naših krajih dobro poznamo. Če se na vas ponečedi ptica, je to znak sreče in najava skorajšnjega denarnega priliva.

 

Več iz te kategorije