0 Deljenj 1255 Ogledov
iStock

Vsaka vagina ima svoj naravni vonj

3. November, 2017 22:00
1255 Ogledov

Britanski časopis Independent je zapisal, da je neka kanadska ginekologinja pojasnila moškim, da ima vsaka vagina svoj značilen vonj. Pomembno je, da to sprejmejo.

Dr. Jen Gunter pravi, da bi morale ženske odsloviti moške, ki od njih zahtevajo, da uporabljajo proizvode za intimno nego.

Ginekologinja je dejala zelo resno: »Če sklepate, da ste bolne, potem obiščite zdravnika. V primeru, da je vašemu partnerju bolj všeč umetni kot pa naravni vonj zdrave vagine, potem je to njihova težava.«

Zdravnica je na svojem blogu odgovorila na novice, da ženske vedno več uporabljajo določeno kremo za čiščenje vagine. Ogromno zdravnikov se upira temu trendu ter pravijo, da se z uporabo krem in dišečih produktov lahko poškoduje občutljiv epitel vagine in povzroči boleče okužbe.

Dr. Gunter svetuje, da je treba negovati in čistiti vagino, medtem ko vulvo zelo redko. Sama je delila svojo zgodbo, kako jo je bivši partner užalil, ko ji je rekel, da ima njena vagina neprijeten vonj.

»Ko mi je to dejal, sem pomislila, da gre pravzaprav za neko obliko kontrole, ki jo moški pogosto koristijo,« je povedala ginekologinja. Gre za enako taktiko kot takrat, ko moški prosi žensko, naj si odstrani sramne dlake.


Več iz te kategorije