0 Deljenj 2134 Ogledov
iStock

VIDEO: Kako narediti vašo zadnjico okroglo in čvrsto?

29. November, 2017 18:00
2134 Ogledov

Vas muči, kako do lepe okrogle in čvrste »tazadnje« samo v dveh tednih? Želite biti fit in top za božične praznike, ki so pred vami, in navdušiti vse po vrsti? To je pravi trenutek.

Da boste imeli popolno zadnjico v dveh tednih, morate slediti zgolj dvema praviloma – pravilna prehrana in prave vaje.

Da bo vadba hitrejša in učinkovitejša, je treba prilagoditi prehrano. Se pravi: manj proteinov oziroma pazite, katere jeste in katere ne. Izogibajte se rdečemu mesu, mlečnim izdelkom in rumenjakom. Uživajte proteine, ki so v tuni, beljaku, svežem siru, morski hrani …

Treba je zmanjšati vnos ogljikovih hidratov, ki se nahajajo predvsem v beli moki in sladkorju, in jesti polnozrnate izdelke, temni riž, sladek krompir.

Izogibajte se ocvrti hrani, čipsu, margarini, polnomastnim mlečnim izdelkom, sladoledu, kokosovemu olju, piščančji koži … Na jedilnik uvsrtite ribje olje, oljčno olje, orehe, arašidovo maslo.

Pojejte več sadja. Vsak dan najmanj en kos, priporočeno pa je od tri do pet kosov. Vlakna iz sadja vam bodo dala občutek sitosti in hkrati boste zaužili manj kalorij.

Enako velja za zelenjavo. Še posebno poskrbite za to, da bodo na jedilniku brokoli, špinača in preostala zelena zelenjava.

V videu je prikazano, kakšna telovadba bo prispevala k lepi zadnjici.


Več iz te kategorije