0 Deljenj 880 Ogledov
iStock

Ste vedeli, da nekateri v teh astroloških znamenjih preveč ljubijo?

23. December, 2017 13:00
880 Ogledov

Nekateri ljudje prehitro podarijo svoje srce drugim – ampak zaradi tega, na žalost, trpijo in končajo z zlomljenim srcem.

Tisti, ki ljubi, ga je lahko prizadeti. Nekateri vztrajno držijo distanco, drugi pa prehitro podarijo svoje srce in se hitro spustijo v razmerja. Po eni strani je to zelo lepo, vendar obstaja nevarnost, da ostanejo sami in prizadeti.

Preberite si, katerim astrološkim znamenjem se to dogaja …

1. Rak

Rojeni v znamenju Raka so na začetku zadržani, ampak takoj ko začutijo, da jim nekdo odgovarja, se popolnoma prepustijo. Za partnerja so pripravljeni narediti vse. Velikokrat drugim to ne ustreza, da se raje umaknejo. To raki nikakor ne morejo razumeti.

2. Ribe

Rojeni v znaku Rib imajo slabo navado, da vse svoje skrbi in probleme držijo v sebi, namesto, da bi jih dali iz sebe. V zvezi izpadejo kot žrtve, saj se rade zaprejo vase in ostanejo na voljo drugim. Vedno bodo najprej naredili vse za partnerja, šele potem morda zase. Ponavadi se to konča s strtim srcem.

3. Strelec

Ko se Strelci odločijo za določeno osebo, se prepustijo zvezi z vsemi čustvi. Vendar pa pri tem popolnoma izključijo razum. Zaradi tega so zelo ranljivi.

Več iz te kategorije