0 Deljenj 2710 Ogledov

David in Mojca o minutaži seksa

14. March, 2018 22:00
2710 Ogledov

David, 31

ZMOREM

KONČNO SEM NAŠEL RAZISKAVO, KI POTRJUJE, KAKO DOBER SEM. NE SAMO DOBER, ODLIČEN! V SPOLNEM ODNOSU VZDRŽIM VELIKO DLJE, KOT JE ZNANSTVENO RAZISKANO IN POTRJENO POVPREČJE.

Po tej raziskavi naj bi seks trajal med petimi in sedmimi in pol minutami. Halo?! Skoraj me je zvilo od smeha, prepričan sem, da se je nekdo med to raziskavo pošteno zmotil. Vzemimo zgornjo mejo, 7,5 minut. Zgornji mejnik bi bil deset, spodnji pa pet minut, ta rezultat pa statistično sredina. Lepo vas prosim, samo deset minut? Spodnje meje raje sploh ne omenjam. Gremo še nižje – pet minut za srednjo vrednost in nato dve in pol minut za spodnjo mejo. O čem govorimo? O seksu? Ne me hecat! To so hitrostrelski rezultati, ne pa podvigi pri najlepši človekovi dejavnosti. Dve in pol minuti? Za to se niti hlač ne splača spustiti, kaj šele spodnjic.

ŽENSKA PRIČAKOVANJA

Več kot očitno je, da sodobni moški niso več sposobni normalnega seksa. Če je verjeti taki statistiki, bi vsi samo še na »hitrico«. Malo jo pošlataš, če še ni pripravljena, osliniš prste, pripraviš teren in na hitro vstopiš. To traja morda minuto in pol. Da končaš porabiš naslednjih nekaj sekund in se nato z grlenim »aaah« naslednjo minuto in še nekaj sekund delaš, da si doživel orgazem vseh orgazmov. Nekateri frajerji bodo (pre)hitro končali v breznu užitka, nekateri bodo šteli sekunde, ki so jih po rabili, da so »varno« končali na njenem trebuhu, le-te nato prišteli k minutaži odnosa. WTF?

Pomirilo me je le, ob očitni statistični moški nesposobnosti, da si želijo ženske veliko daljši odnos. Takšne so njihove želje: predigra naj traja do 13 minut in spolni odnos do 16 minut. Vse skupaj nekaj manj kot pol ure.

TAKO DELAM JAZ!

Ljube moje dame, naj vam prišepnem mojo statistiko. Poljubljam, sesam in slačim vsaj uro. V ta čas ne vštevam večdnevno zapeljevanje, ki je kronano z večerjo v izbrani restavraciji. Posebno pozorno se prej posvetim lastnemu telesu, izbranemu vonju in obisku cvetličarne, kjer vedno izberem cvetlice, ki me, še preden otipam in vidim, napeljujejo k domišljijski obliki najlepšega cveta na svetu. Dobro veste, na kaj mislim. Ja, še nikoli nisem izbral napačne rože. Zaprte vrtnice se je razveselila prav vsaka in nato sem lahko užival, ko se je ta cvet pred menoj počasi razpiral in me na koncu tudi sprejel. Prinesen šopek je bil takrat že zdavnaj pozabljen …

Da sem izbral pravo cvetje je vedno pokazal njen nasmeh. Nato je šlo zlahka. Naučil sem se potrpežljivosti in nežnosti. Nikoli se mi ne mudi. Če je treba, sponko modrčka odprem zgolj z zobmi in spodnjice slečem samo z ustnicami. Šele pri njenih gležnjih jih prevzamem s prsti, kajti z jezikom že podrsam po prstih in jih strastno poljubim.

Nato se igra šele prične.

Je ob tem sploh pomemben čas, če se ta prelevi v večnost predajanja strastem? Je pomembno, da ob tem obdarovanka doživi več zaporednih viškov, lastnih orgazmičnih stikov z nadzavestjo? Da! In ni nepomembno, da vzdržim vse do takrat, ko ženska pod menoj zakriči: »Zdaaaaj!«

Jebeš statistiko!

Mojca, 33

LAŽNIVEC!

STE GA PREBRALE IN »PREBRALE«, DRAGE MOJE? SE ZAVEDATE, KAKO VAS ŽELI PRETENTATI, DA JE PRAV ON TISTI, KI ŠTRLI IZ POVPREČJA? STE OB NJEGOVEM ZADNJEM PISANJU MORDA POMISLILE, KAKO BEDEN JE MOŠKI OB VAS IN KAKŠEN SUPERMAN JE DAVID? NIKAR!

Bom spet morala dokazovati njegovo »statistiko« iz lastnih izkušenj? David, si to res želiš? Prepričan? Ne vidim te, a vem, da v svoji domišljavosti prikimavaš v odgovor. Naj ti bo, ve, drage bralke, pa presodite same.

PRVIČ

David, vse kar si opisal, je bilo prvič res. Tako si me vzburil, da bi te najraje pretepla, ko tvoje »predigre« ni in ni bilo konec. Po stegnih sem čutila prav vsako tvojo dlačico tistodnevne brade. Mešalo se mi je, ko si drsel navzdol in se trudil, da mi samo z ustnicami slečeš tangice. Ob tem sem se skoraj zasmejala na ves glas, kajti moj prvi izbor večerne toalete so bile čipkaste spodnjice, ki so prekrivale večino zadnjice in podpopkovnega intimnega dela. Predstavljala sem si, kako bi se mučil s tako veliko oviro in bila povsem zadovoljna s tem, da sem izbrala minimalistično oviro.

Predolgo je trajalo, David! Če si v svoji domišljiji morda pomislil, da mi bo to tisti trenutek godilo, da me bo že samo to pripravilo do prvega orgazma, se zelo motiš. Takrat sem si želela le, da me nabodeš, zdaj in takoj, tako sem bila »pripravljena«. Ne pa, da si si potem še vzel čas za moje prsi, vrat, ušesa …

Zgolj zato, ker te nisem poznala, te nisem naskočila. Tudi to, da si mi odmikal roko, ko sem ga želela objeti s prsti, me je bolj razjezilo kot vzburilo. Takrat bi ti ga lahko utrgala. Ali pojedla. Vseeno mi je bilo, želela sem le to, da ga lahko čutim, kjerkoli. V dlani, ustih, v vagini. Samo, da ga čutim in občutim. A ti si nadaljeval s »predigro«. Budalo!

Preživela sem tisti »tajmer« v tvoji glavi, kdaj se konča predigra. Sedaj berem, da si v bistvu kljuboval statistiki. Postavljal nove mejnike. Višal zgornjo letev in popravljal kvazi znanstveno statistiko. Za koga, David? Zase ali za moško populacijo nasploh? Zame nisi.

Poštena bom: »spolni odnos« je nato trajal točno 33 minut. Bila sem zadovoljena. Večkrat.

NASLEDNJIČ

Za »naslednjič« lahko štejem vsa najina srečanja, ki so se končala v moji postelji. In ob njih je pričela izgubljati tudi statistika. Močno si se pričel gibati k spodnji meji. Tistih dveh in pol minut.

ZADNJIČ

»Mojca, Mojca, trd sem kot kamen!« Dvignil si mojo dolgo poletno majico, pod njo nisem nosila ničesar, me obrnil stran od sebe in me nabil od zadaj.

No, poskušal si. Vsaj to. Ni bilo nabijanja. Zgolj sunek ali dva. Tako nizke minutaže ne zazna nobena statistika. Sekund namreč ne merijo. Je tako, David?

Več iz te kategorije