0 Deljenj 708 Ogledov

VIP SEKS: Mitraljez (samo za 18+)

16. maj, 2018 22:00
708 Ogledov

RAZPROSTRLA SI JE DOLGE RJAVE LASE, ČOP, KI GA JE IMELA ŠE MALOPREJ, JI JE ŽE POVZROČAL BOLEČINE NA LASIŠČU. ČIM PREJ JE ŽELELA ZAPUSTITI ZASEDANJE VLADE, BILO JE ŽE DOLGOČASNO. VEDNO ZNOVA ENAKE TEME, VEDNO BOLJ JE BILO ČUTITI BREZDUŠ- NOST IN BREZIDEJNOST, ZA POPESTRITEV PA ZGOLJ NOVI DAVKI IN ŽE VIDNE PREDVOLILNE KALKULACIJE MINISTROV.

Čakal jo je teren, pravi teren! Povabljena je bila na prikaz veščin specialne enote vojske, te, ki lahko ukrepa v vseh okoliščinah in kjer koli. Postajala je nestrpna, ker se je seja vse bolj bližala uri, ko bi morala biti že na vadbišču. Neučakana je nenadoma vstala, nekaj zamrmrala v opravičilo in zapustila prostor. Enakomeren govor, ki je uspaval tudi najbolj vztrajne, je potihnil zgolj za trenutek, in ko so se za njo zaloputnila vrata, se je v enakem tonu nadaljeval. Nihče je ni pogrešal, ko je odšla.

Mudilo se ji je, zato ni počakala na dvigalo, temveč je zdrvela po stopnicah in mimo začudenega varnostnika planila do službenega vozila, kjer jo je že čakal šofer. Začutil je, da mora pohiteti. S hitro vožnjo ji je napetost zgolj naraščala in prišla je do trenutka, ko se ni več mogla obvladati, zato je voznika prosila, naj ustavi v prvi gostilni, da lahko odhiti »na potrebo«. Na zadnjem sedežu, kjer je sedela, se je pokrila z dolgim plaščem, prekrižala noge in močno stisnila stegna. Ni pomagalo, zato je z levico segla do vročega mednožja, a to jo je le še bolj vzburilo. Na srečo je voznik hitro našel primerno gostilno in takoj, ko je ustavil, je sama odprla vrata, zdivjala v notranjost in tam sledila znakom za toaleto. Zaprla vrata za seboj, jih zapahnila in si odpela hlače, sedla na pokrito školjko in z desnico segla pod hlačke. Dovolj so bili tri izurjene poteze in že je zakričala od naslade. Zakričala! Rdeča v obraz se je malce pozneje splazila iz toaletnih prostorov, za seboj je čutila le začuden pogled natakarja … Ni ji bilo mar, še malo in spet ga bo videla!

Vaja specialcev se je začela spektakularno, pojavili so se dobesedno »iz nič« in napadli vadbeno hišo, kjer naj bi se skrivali domnevni teroristi. Ob prvi odvrženi ročni bombi se je zabliskalo, pri drugi se je močno pokadilo in kmalu so bili vsi v dimu, le tu in tam je bilo slišati posamične strele. Kazalo je, da je bila hitra akcija učinkovita in uspešna, vse dokler ni poveljnik zakričal: »Desno na tri, beži!« In nato se je nekje od daleč zaslišal mitraljez večjega kalibra. Ritmično je pokalo in ritmi so ji segli vse globlje pod hlače v še vedno vlažne hlačke, obilno prežete s prejšnjim izbruhom pohote. Medlela je, vsak »ra-ta- -ta-ta«, dolg in prodoren, je segel globje. Bleda se je umaknila in se zatekla v premično stranišče ter tam ponovila gostilniško prigodo. Tokrat je njen krik preglasil močan hrup, na prizorišče se je spustil vojaški helikopter.

Zbrala se je in se pridružila poveljnikom, ki so že čestitali zamaskiranim vojakom za uspešno opravljeno akcijo. In nato je prišel še mitraljezec. V naročju ga je nosil, tako ljubeče, kot bi nosil svoje dekle. Zazrla se je v dolgo cev, iz katere se je zaradi mraza še vedno kadilo. Ob misli, da bi se lahko zgolj dotaknila tega prečudovitega orožja, je pred vsemi omedlela.

Mogoče vas bo zanimalo

Občan zjutraj umrl na kraju nesreče
Črno
2 Ogledov
Črno
2 Ogledov

Občan zjutraj umrl na kraju nesreče

User One - 21. julij, 2019 9:51

V Semiču med železniško postajo in tunelom je včeraj ob 6.05 vlak povozil moškega. Gasilci PGD Črnomelj so pomagali pri prenosu ponesrečenec do reševalnega vozila in pri…

Nesrečen dan pod Triglavom, poškodovani trije
Črno
30 Ogledov
Črno
30 Ogledov

Nesrečen dan pod Triglavom, poškodovani trije

User One - 21. julij, 2019 8:55

Včeraj so policisti gorske policijske enote v okviru helikoptrske ekipe za reševanje v gorah obravnavali dve nesreči v gorah, javlja Bojan Kos iz PU Ljubljana. V Severni…

Temperature danes večinoma čez 30 °C, a popoldne kaže na nevihte
Novice
39 Ogledov
Novice
39 Ogledov

Temperature danes večinoma čez 30 °C, a popoldne kaže na nevihte

User One - 21. julij, 2019 8:44

Danes bo sprva pretežno jasno, popoldne in zvečer pa bo predvsem v severni in vzhodni Sloveniji spremenljivo oblačno s krajevnimi nevihtami. Specializirani vremenski portal Neurje.si je izdal…

Več iz te kategorije

Huda nesreča v gorah: Umrla je planinka
Črno
90 Ogledov
90 Ogledov

Huda nesreča v gorah: Umrla je planinka

User One - 20. julij, 2019 19:26
Iz potoka izvlekli kolesarja
Črno
64 Ogledov
64 Ogledov

Iz potoka izvlekli kolesarja

User One - 20. julij, 2019 19:19