0 Deljenj 1163 Ogledov

VIP SEKS: Mitraljez (samo za 18+)

16. maja, 2018 22:00
1163 Ogledov

RAZPROSTRLA SI JE DOLGE RJAVE LASE, ČOP, KI GA JE IMELA ŠE MALOPREJ, JI JE ŽE POVZROČAL BOLEČINE NA LASIŠČU. ČIM PREJ JE ŽELELA ZAPUSTITI ZASEDANJE VLADE, BILO JE ŽE DOLGOČASNO. VEDNO ZNOVA ENAKE TEME, VEDNO BOLJ JE BILO ČUTITI BREZDUŠ- NOST IN BREZIDEJNOST, ZA POPESTRITEV PA ZGOLJ NOVI DAVKI IN ŽE VIDNE PREDVOLILNE KALKULACIJE MINISTROV.

Čakal jo je teren, pravi teren! Povabljena je bila na prikaz veščin specialne enote vojske, te, ki lahko ukrepa v vseh okoliščinah in kjer koli. Postajala je nestrpna, ker se je seja vse bolj bližala uri, ko bi morala biti že na vadbišču. Neučakana je nenadoma vstala, nekaj zamrmrala v opravičilo in zapustila prostor. Enakomeren govor, ki je uspaval tudi najbolj vztrajne, je potihnil zgolj za trenutek, in ko so se za njo zaloputnila vrata, se je v enakem tonu nadaljeval. Nihče je ni pogrešal, ko je odšla.

Mudilo se ji je, zato ni počakala na dvigalo, temveč je zdrvela po stopnicah in mimo začudenega varnostnika planila do službenega vozila, kjer jo je že čakal šofer. Začutil je, da mora pohiteti. S hitro vožnjo ji je napetost zgolj naraščala in prišla je do trenutka, ko se ni več mogla obvladati, zato je voznika prosila, naj ustavi v prvi gostilni, da lahko odhiti »na potrebo«. Na zadnjem sedežu, kjer je sedela, se je pokrila z dolgim plaščem, prekrižala noge in močno stisnila stegna. Ni pomagalo, zato je z levico segla do vročega mednožja, a to jo je le še bolj vzburilo. Na srečo je voznik hitro našel primerno gostilno in takoj, ko je ustavil, je sama odprla vrata, zdivjala v notranjost in tam sledila znakom za toaleto. Zaprla vrata za seboj, jih zapahnila in si odpela hlače, sedla na pokrito školjko in z desnico segla pod hlačke. Dovolj so bili tri izurjene poteze in že je zakričala od naslade. Zakričala! Rdeča v obraz se je malce pozneje splazila iz toaletnih prostorov, za seboj je čutila le začuden pogled natakarja … Ni ji bilo mar, še malo in spet ga bo videla!

Vaja specialcev se je začela spektakularno, pojavili so se dobesedno »iz nič« in napadli vadbeno hišo, kjer naj bi se skrivali domnevni teroristi. Ob prvi odvrženi ročni bombi se je zabliskalo, pri drugi se je močno pokadilo in kmalu so bili vsi v dimu, le tu in tam je bilo slišati posamične strele. Kazalo je, da je bila hitra akcija učinkovita in uspešna, vse dokler ni poveljnik zakričal: »Desno na tri, beži!« In nato se je nekje od daleč zaslišal mitraljez večjega kalibra. Ritmično je pokalo in ritmi so ji segli vse globlje pod hlače v še vedno vlažne hlačke, obilno prežete s prejšnjim izbruhom pohote. Medlela je, vsak »ra-ta- -ta-ta«, dolg in prodoren, je segel globje. Bleda se je umaknila in se zatekla v premično stranišče ter tam ponovila gostilniško prigodo. Tokrat je njen krik preglasil močan hrup, na prizorišče se je spustil vojaški helikopter.

Zbrala se je in se pridružila poveljnikom, ki so že čestitali zamaskiranim vojakom za uspešno opravljeno akcijo. In nato je prišel še mitraljezec. V naročju ga je nosil, tako ljubeče, kot bi nosil svoje dekle. Zazrla se je v dolgo cev, iz katere se je zaradi mraza še vedno kadilo. Ob misli, da bi se lahko zgolj dotaknila tega prečudovitega orožja, je pred vsemi omedlela.

Mogoče vas bo zanimalo

Moški padel s strehe
Črno
62 Ogledov
Črno
62 Ogledov

Moški padel s strehe

User One - 16. februarja, 2020 21:15

V nedeljo se je ob 17.04 v naselju Globoko, občina Brežice, pri padcu s strehe objekta poškodoval delavec, javlja uprava za zaščito in reševanje. Reševalci NMP Brežice…

VIDEO: Tanja Žagar s kurjo poltjo po celem telesu: Pozabi me
Bulvar
194 Ogledov
Bulvar
194 Ogledov

VIDEO: Tanja Žagar s kurjo poltjo po celem telesu: Pozabi me

User One - 16. februarja, 2020 21:10

Tanja Žagar je soboto preživljala brskajoč po spominih in na njenem Facebook profilu se je pojavila povezava na nastop z žal že pokojnim Kemalom Montenom leta 2009…

Ste videli nevarnega roparja? V hrbet ji je uperil pištolo in …
Črno
310 Ogledov
Črno
310 Ogledov

Ste videli nevarnega roparja? V hrbet ji je uperil pištolo in …

skandal1 - 16. februarja, 2020 18:26

Sinoči nekaj pred 21. uro je bilo v Mariboru storjeno kaznivo dejanje poskusa ropa. V prodajalno je prišel neznani moški z masko na obrazu, pristopil do zaposlene…

Več iz te kategorije