0 Deljenj 2171 Ogledov

VIP SEKS: Mama, zizo bi!

21. October, 2017 20:14
2171 Ogledov
iStock

“Hitreje!” je ukazal službenemu šoferju, čeprav je ta s prižganimi modrimi lučmi hitel proti Štajerski, tako hitro, da so mu spremljevalna policijska vozila težko sledila. “Hitreje, hitreje, hitreje!” je voznika priganjal sopotnik na zadnji klopi, ponavljajoč se kot petletnik.

Priganjal ga je zato, ker je želel v njeno stanovanje prispeti pred njo. Moral se je pripraviti. Ne, tokrat res ne sme zamuditi. Službeno vozilo je zavilo na dvorišče, njenega avta še ni bilo. Oddahnil si je. Še preden je šofer povsem ustavil blindirano vozilo, je že skočil iz njega in se nestrpno pognal proti vhodnim vratom. Odklenil jih je rezervnim ključem in zdirjal v kopalnico. Že na poti do nje je s sebe zmetal novo obleko, ki mu jo je izbrala piarovka za večerni nastop pred kamerami. Vseeno mu je bilo, ali bo zmečkana ali ne. Na hitro se je oprhal in gol stopil pred omaro, pobrskal po njej, se preoblekel in legel v posteljico ob veliki zakonski postelji. Palec je vtaknil v usta, se takoj umiril in čakal.

Ni je presenetilo, da so bila vrata odklenjena. Da je lahko vstopila, je s poti zbrcala njegova oblačila. Tudi sama je stopila v kopalnico, se oprhala in golo telo oblekla v tožilsko togo, ne v odvetniško obleko, ki jo je tako ponosna nosila. Bosa je stopila v spalnico, toda že šelest njene toge ga je tako vznemiril, da je začel jokati. Stopila je do posteljice in mu pomagala, da je skoraj gol, oblečen le v pleničke, prestopil ograjico in legel na posteljo. Neutolažljivo je jokal. Privila ga je k sebi in mu ponudila dojko. Hlastno je zagrabil bradavičko, žejno povlekel in se kmalu pomiril. Le še hlipal je, in ko ga je pobožala, je zadovoljno končal.

“Pridi, malček moj, treba bo zamenjati plenico, nekaj sluzastega je v njej …”

(iz tiskane izdaje Škandal24)

Več iz te kategorije