0 Deljenj 1642 Ogledov

Poročila se je sama s seboj in se nato prevarala

26. October, 2017 4:15
1642 Ogledov

Verjetno ste se že kdaj zalotili, ko na glas govorite sami s seboj. Če tega ne počnete, ste skoraj zagotovo videli to početi koga drugega. Nič nenavadnega, človek je včasih sam sebi najboljša družba ali pa si preprosto želi pogovora z nekom res pametnim. No, nekateri se imajo tako zelo radi, da sami sebi prisežejo večno zvestobo in se nato sami s sabo tudi poročijo.

Pojavu poroke s samim seboj se reče sologamija in čeprav je pravzaprav nikjer uradno ne priznajo, ni tako redka, kot bi morda predstavljali. Trend seveda narašča in v Ameriki, kje pa drugje, že najdete agencije, ki vam proti poštenemu plačilu organizirajo glamurozno poroko s samim seboj. Da zadeva vendarle ne bi izpadla tako čudno ali pa je prav zaradi tega še bolj čudaška, so priseganju večne zvestobe samemu sebi dodali še nekaj novodobnega duševnega pomena. Tako sologamisti postanejo sami svoji ljubimci in najboljši prijatelji, povežejo se s svojim globljim jazom in se mu posvetijo, ter uravnajo vse dele svoje biti. Tudi tiste, ki si med seboj morda nasprotujejo, zato da dosežejo popolno harmonijo tudi v odnosu do zunanjega sveta. Ali nekaj takega.

Trendu se je pridružilo tudi nekaj znanih ljudi, med njimi tudi znana brazilska manekenka Adriana Lima. Toliko, da veste.

Dokler naju smrt ne loči

Seveda sologamijo radi pospremijo cinični nasmeški. Dokler naju smrt ne loči je namreč obljuba, ki se je v tem primeru najbrž ni pretežko držati. Pa se vendarle kot v klasičnih zvezah lahko tudi tu pojavijo težave.

Sophie Tanner se je pred dvema letoma poročila sama s seboj. Poroka je bila kot v pravljici in zdelo se je, da bo skupaj s sabo živela srečna do konca svojih dni. Pa je tudi v tem zakonu zaškripalo, saj se je prevarala z moškim po imenu Ruari Barrett. Tudi ta je čuden tič, saj je do petmesečne zveze s Sophie verjel v poliamorijo, torej intimno razmerje z več osebami. Za zvezo s Sophie je svoj širok pogled na svet bistveno skrčil in se je prelevil v monogamista. Ko je prešuštnica spoznala svojo ljubezensko zmoto in se najbrž ustrašila za  svoj drugi jaz, je zgleda tudi ubogega Ruarija pripravila do tega, da se je na koncu poročil sam s seboj. Verjetno še zdaj tuhta, kako se mu je zgolj v nekaj mesecih življenje obrnilo tako na glavo. Če se je prej zjutraj rad zbudil v nežnem objemu, bo letošnja zima zanj zelo hladna.

In Sophie? Želimo ji, da si bo skok čez plot oprostila, saj znajo biti ločitve zelo grda in draga reč.

Poroka…

... in o težavah v zvezi s samo seboj

 

Več iz te kategorije