0 Deljenj 905 Ogledov

To so top izjave Monice Belucci!

26. October, 2017 4:30
905 Ogledov

53-letna modna in igralska ikona Monica Belucci je izjavila, da ne bi želela več imeti 20 let. Preberite še preostale njene citate, ki dokazujejo, da ena najlepših žensk na svetu bolj kot denar in slavo ceni druge stvari, predvsem pa se v svojem telesu počuti božansko, a ne zaradi lepote, ampak zato, ker je ljubljena in ima čudovito družino.

  1. Ženska lahko ljubi, kot da nikoli ne bi hotela oditi. Toda lahko pride tak dan, da odide, kot da nikoli ni ljubila.
  2. Za mene postati starejši pomeni postati boljši.
  3. Lepota pri ženski postane problem le v dveh primerih: kadar je nima in kadar nima ničesar drugega razen lepote.
  4. Kaj si želim delati, ko bom stara in ko me moj odsev v ogledalu ne bo več razveselil? Isto, kot je počela že moja mama. Ne bom se gledala v ogledalo, gledala bom svoje otroke.
  5. Vedno govorim mladim dekletom: »Naučite se ljubiti svoje telo«, ker ni popolnosti in je povsem jasno, da ženska z oblinami ni nič manj lepa od vitkega dekleta. Preprosto se morate naučiti, da se sprejemate take, kot ste.
  6. Za nič na svetu ne bi želela ponovno imeti 20 let. Zdaj sem veliko srečnejša. V tej starosti poznamo sebe, poskušamo razumeti, kaj želimo biti, ne trpimo zaradi negotovosti. Sedaj točno vem, kaj potrebujem in brez česa lahko živim.
  7. Ljudje lahko odpustijo človeku pamet, celo talent, toda lepoto in uspeha – nikoli.
  8. Ni potrebe, da sovražiš zavidljive ljudi, oni že sami priznavajo, da si boljši.
  9. Lepota postane bolj izrazita in zanimiva, ko je odeta v oblačila.
  10. Ženstvenost – to je harmonija, naravnost in čutnost.

  S svojo lepoto pritegnila pozornost
Monica si ni želela postati niti igralka niti model, a je imelo življenje zanjo drugačne načrte. Želela si je postati pravnica, vpisala se je celo na pravno fakulteto, ob tem pa se je učila še španščino, francoščino in angleščino. Delo modela je opravljala zato, da si je lahko plačevala študij. Vendar pa je s svojim videzom pritegnila toliko pozornosti, da se je začela njena kariera naglo vzpenjati.

 

Več iz te kategorije