0 Deljenj 2247 Ogledov
iStock

Moški, nikar ne izpustite ženske s temi desetimi lastnostmi

1. October, 2017 22:05
2247 Ogledov

Ko najdete žensko, ki je inteligentna, a malo trapasta, ki ve, kaj hoče in nima težav izraziti svojih čustev ter pokazati svoje ljubezni – ne pustite ji oditi iz vašega življenja!

1. Je lepa
Lepota ni nujno povezana s tradicionalnimi idealnimi merami 90-60-90. Lepota je v očeh opazovalca in znano je, da se nam ljubi ljudje zdijo lepši. Če se vam partnerka ne zdi lepa, lahko to za vajino zvezo napoveduje težave. Ko vas bo minila osnovna strast, vas bodo kmalu začele privlačiti ženske, ki imajo nekaj tistega, česar doma ne najdete. Zato je fizična privlačnost vendarle ena ključnih sestavin srečne ljubezni.

2. Je pametnejša od vas
Ni treba, da je članica Mense oziroma ima višji IQ od vas. Je pa pomembno, da se vam zdi pametna in na nekaterih področjih modrejša ter bolj zrela od vas. Dejavnik občudovanja je močno povezan s tem, koliko ljubo osebo cenimo. Hkrati vam bo koristilo, da vas lahko v trenutkih slabosti partner usmerja.

3. Je dobrega srca
Morda oguljena fraza, vendar je zelo preprosto prepoznati osebo dobrega srca. Je prijazna, boli jo krivica, ki se zgodi drugim, želi si skrbeti in razveseljevati svoje bližnje, zna sočustvovati in razume motive drugih ljudi.

4. Je malo trapasta
Življenje je včasih težko, včasih pa monotono in predvidljivo. Če vam nekdo že v začetku zveze ni zanimiv oziroma vas ne zna presenetiti, mu to ne bo uspelo niti kasneje v življenju. Trapasta partnerica, ki je ni strah zabave, vas bo znala nasmejati in z njo boste lahko spontani

5. Ljubi vas z vsem srcem
Najbrž najbolj pomembna lastnost ženske, ki jo želite imeti vso življenje ob sebi. Prave in dolgotrajne ljubezni ne morete igrate, niti je prikriti. Spoznali jo boste v njenem pogledu, načinu njenih dotikov, nasvetov. Praviloma so moški v ljubezni nekoliko bolj egoistični, pri ženskah pa je skrbna stran biološko malo bolje razvita. Tisti, ki jih je vsaj enkrat v življenju ženska iskreno ljubila, to dobro vedo.

6. Zna skleniti kompromis
Vsi ljudje smo radi trmasti, kar enako velja za moške in za ženske. Radi imamo in navajeni smo, da imamo življenje urejeno po svojih željah. V vezi se to spremeni, saj se morata drug drugemu prilagoditi. Če želite stabilen in srečen odnos, najdite partnerico, ki se je pripravljena pogovarjati, dogovoriti in kdaj pristane na kompromis.

7. Z njo se počutite, kot doma
To je težko opisati z besedami. Občutek je podoben tistemu, ko se po daljši odsotnosti vrnete domov, podoben vonju najljubše jedi, ki vam jo je skuhala mama. Veliko žensk je res privlačnih, le pri redkih pa boste dobili pristen občutek spontanosti in pripadnosti.

8. Ve, kaj hoče
Vsak človek rabi gonilno silo, nek cilj, ki ga žene naprej in se spreminja glede na življenjska obdobja in situacije. Zato je treba še posebej ceniti žensko, ki ve, kaj hoče. To je kazalec neodvisnosti, izgrajene osebnosti ter zrelosti, ki so nujne lastnosti vsakega dobrega življenjskega partnerja.

9. Je močna, a ženstvena
V odnosu je zelo pomembno, da zna ženska povedati, da ji nekaj ne ustreza. Če ta čustva potlači in zadrži zase, se vam bo to nekoč maščevalo. Prav tako boste vedno spoštvali žensko z močnimi stališči in mnenje. Prava za vas je tista, ki se zna boriti kot levinja, vendar to počne na ženstven in nežen način.

10. Je dobra prijateljica
Ženska za 20 najboljšimi prijateljicami je odvisna od tujega mnenja in ne zna biti samostojna. Na drugi strani ženska brez pravih prijateljic to niti sama ne zna biti. Njen odnos do vas boste lahko zelo dobro ocenili med opazovanju energije in topline, ki jo vlaga v prijateljstvo. Če vas ljubi, bo z vami ravnala enako.

Več iz te kategorije