0 Deljenj 1323 Ogledov
istock

Moški imajo radi preproste in prijazne ženske

15. September, 2017 8:00
1323 Ogledov

Sigurno veste, da so nekatere lastnosti pri ženskah, ki jih moški ne marajo oziroma jih odbijajo. Ampak ali veste, da obstajajo tudi slabe lastnosti, zaradi katerih vas bo moški zapustil brez pomisleka?

Moški si želijo, da naj bi njihova boljša polovica bila preprosta in prijazna.

Našli smo pet stvari, ki moško polovico najbolj odbijajo  pri ženskah. Te bi bilo najboljše spremeniti, če ga še želite zraven sebe.

1. Obsedenost s kariero

Pod to ne štejemo ženske, ki si želijo biti uspešne pri tem kar počnejo. To je za moške plus in spoštujejo ter jih imajo še bolj radi. Tukaj govorimo o ženskah, ki so obsedene s svojim delom in nimajo časa za svojega dragega. Neprestano so v svoji pisarni in najpomembnejši jim je njihov  položaj v službi.

2. Zloba

Nihče nima rad zlobnih žensk. Moški si želijo enostavne in prijazne partnerice. Seveda jih privlačijo lepotice, ampak če so nesramne in zlobne do ljudi okoli sebe, verjemite, kmalu bo ostala sama.

3. Nenehno govorjenje

Tako kot ženske rade govorijo, enako to radi počno tudi moški. Radi se odprejo ženskam, ki so jim blizu, vendar to ne gre, če sploh ne pridejo do besede.

4. Negativnost

Vsak si želi zraven sebe pozitivno osebo. Če ženske neprestano tožijo o tem , da niso dovolj dobre, bo to negativno vplivalo tudi moškega. Nihče si ne želi zraven sebe nekoga, s katerim je nesrečen. Ali pač?

5. Prevelika posesivnost

Sigurno moški želijo, da se zanje vedno zanimate. Ampak če se obnašate, kot da je vaša last in ste ljubosumne vsakokrat, ko govori z drugo žensko, dajete občutek nesigurnosti in to mu definitivno ne bo všeč.

Več iz te kategorije