0 Deljenj 1176 Ogledov

FOTO: Borut Pahor slabo vidi?! Poglejte, kje se ni …

15. September, 2017 8:52
1176 Ogledov
facebook.com/borutpahor.s

Očitno se je Borutu Pahorju zelo mudilo, da je pred novinarje, fotografe in snemalce stopil le napol obrit.

Izgleda, da Pahor raje kot brije sebe, brije norca iz slovenskih državljanov, ko poskuša dokazati, da lahko kot kakšen superjunak opravlja vse poklice, ki si jih je zamislil ta svet.

Vendar pa bi se lahko, preden je stopil pred novinarje kot ponoven kandidat za predsednika Slovenije, vživel še v brivca in se obril tako, kot se za (bodočega) predsednika spodobi. Na predstavitvi, ki je potekala v klubu Cankarjevega doma, je sicer dejal v kakor všečnem stilu, da je morda v njegovi »politični drži nekaj elementov tega, kar se sicer imenuje populizem, toda nič od tega, kar se imenuje nacionalizem, rasizem ali šovinizem.«

Glede na to, kako rad uporablja besede, ki se končujejo na -izem, nas čudi, da ni omenil narcisoizma, ki zagotovo kar seka ven iz njegovih slik, ki jih objavlja na Instagramu. Ob tem pa nam ne gre v račun razdvojenost – na slikah, ki jih objavlja na omenjenem družabnem omrežju, deluje urejen do zadnje podrobnosti, po drugi strani pa se na zanj tako pomembnem dogodku, kot je predstavitev predsedniškega kandidata, pojavi le na pol obrit, pa čeprav ve, da bodo slike zaobkrožile Slovenijo.

Foto: Škandal24


Več iz te kategorije