0 Deljenj 180 Ogledov
Instagram

FOTO: Zelo dober stajling Melanije Trump!

6. oktober, 2017 23:00
180 Ogledov

Elegantno, poslovno in zelo damsko

Odkar se je v javnosti začela pojavljati z nazivom prve dame Amerike, je Melania Trump postala v trenutku ena največjih svetovnih modnih ikon danes.

Ob njenih kombinacijah oblačil se navdušuje milijone žensk po vsem svetu. Kjerkoli se pojavi, postane središče pozornosti. Njen damski stil so začele masovno posnemati pripadnice ženskega spola.

Do zdaj smo vedno bili navajeni gledati ameriško prvo damo v popolnih oblekah. No, sama pa se je očitno odločila, da bo za nekaj časa svoje krasne obleke pustila v omari in na sebe oblekla nekaj, kar nosijo prave poslovne ženske. Seveda, v brezhibno krojenih kostimih.

Že nekajkrat se je pojavila v hlačah, srajci in sakoju.

Prvič je to bilo sivo oblačilo, modernega kroja in popularnega kara, drugič se je pojavila v javnosti v prelepem kostimu, zdaj pa je izbrala najstarejšo, ampak definitivno najelegantnejšo kombinacijo – črna obleka in bela srajca.

Treba je priznati, da Melanija zgleda popolno v obleki. Seveda pa ni niti tokrat pozabila na svoj zaščitni znak – visoke črne petke.

 

Mogoče vas bo zanimalo

SVETOVALNICA: Veriženje pogodb o zaposlitvi za določen čas
Nasveti
6 Ogledov
Nasveti
6 Ogledov

SVETOVALNICA: Veriženje pogodb o zaposlitvi za določen čas

Andrej Andrej - 22. marec, 2018 9:00

Škandalova bralka Karmen je našemu svetovalcu poslala naslednje vprašanje: »Pri delodajalcu sem zaposlena že tri leta. Za vsako od teh treh let sem dobila v podpis pogodbo…

Jožice Svete in njeni Primorci
Rumeno
4 Ogledov
Rumeno
4 Ogledov

Jožice Svete in njeni Primorci

Andrej Andrej - 22. marec, 2018 8:00

Nekdanja pevka pri Ansamblu bratov Avsenik je ustanovila svoj ansambel, ki se imenuje po njej Jožica Svete, ki je v Ansamblu bratov Avsenik zagotovo pustila neizbrisen pečat,…

ZGODBA BRALCA: Tik pred protesti Štrukelj 120 tisoč evrov porabil za apartma
Top Novica
5 Ogledov
Top Novica
5 Ogledov

ZGODBA BRALCA: Tik pred protesti Štrukelj 120 tisoč evrov porabil za apartma

Andrej Andrej - 22. marec, 2018 6:30

Kadar ne stavka, prvi sindikalist javnega sektorja Branimir Štrukelj, sicer politik stranke Levica, ki mu ploska slovenska prosveta, kupuje nepremičnine. Po razkritjih, da je 200 tisoč evrov…

Več iz te kategorije