0 Deljenj 90 Ogledov
Instagram

FOTO: Zelo dober stajling Melanije Trump!

6. oktober, 2017 23:00
90 Ogledov

Elegantno, poslovno in zelo damsko

Odkar se je v javnosti začela pojavljati z nazivom prve dame Amerike, je Melania Trump postala v trenutku ena največjih svetovnih modnih ikon danes.

Ob njenih kombinacijah oblačil se navdušuje milijone žensk po vsem svetu. Kjerkoli se pojavi, postane središče pozornosti. Njen damski stil so začele masovno posnemati pripadnice ženskega spola.

Do zdaj smo vedno bili navajeni gledati ameriško prvo damo v popolnih oblekah. No, sama pa se je očitno odločila, da bo za nekaj časa svoje krasne obleke pustila v omari in na sebe oblekla nekaj, kar nosijo prave poslovne ženske. Seveda, v brezhibno krojenih kostimih.

Že nekajkrat se je pojavila v hlačah, srajci in sakoju.

Prvič je to bilo sivo oblačilo, modernega kroja in popularnega kara, drugič se je pojavila v javnosti v prelepem kostimu, zdaj pa je izbrala najstarejšo, ampak definitivno najelegantnejšo kombinacijo – črna obleka in bela srajca.

Treba je priznati, da Melanija zgleda popolno v obleki. Seveda pa ni niti tokrat pozabila na svoj zaščitni znak – visoke črne petke.

 

Mogoče vas bo zanimalo

FOTO: POŽAR V DOMU STAREJŠIH OBČANOV ČRNOMELJ Nastradalo 21 oskrbovancev
Črno
3 Ogledov
Črno
3 Ogledov

FOTO: POŽAR V DOMU STAREJŠIH OBČANOV ČRNOMELJ Nastradalo 21 oskrbovancev

User One - 18. december, 2017 7:13

ČRNOMELJ - V domu starejših v Črnomlju si bodo strokovnjaki danes ogledali v včerajšnjem požaru poškodovani trakt v drugem nadstropju te zgradbe. Omenjeni trakt naj bi bil…

To je moja frizura
Lifestyle
8 Ogledov
Lifestyle
8 Ogledov

To je moja frizura

skandal1 - 17. december, 2017 20:20

O, David, David! Morda sem bila (zmotno) prepričana, da sem te v teh poletnih mesecih morda celo spoznala. Res, nekega večera, ko si se v svoji pripovedi…

10 stvari, ki jih poznate le, če imate ljubezensko afero
Lifestyle
6 Ogledov
Lifestyle
6 Ogledov

10 stvari, ki jih poznate le, če imate ljubezensko afero

User One - 17. december, 2017 19:50

Skoki čez plot so pogostejši, kot si mislite. Uspešna so zlasti obdobja decembrskih zabav, kjer alkohol teče v potokih, padejo zavore in se sramežljivi pomenljivi pogledi s…

Več iz te kategorije