0 Deljenj 336 Ogledov
Instagram

FOTO: Zelo dober stajling Melanije Trump!

6. oktober, 2017 23:00
336 Ogledov

Elegantno, poslovno in zelo damsko

Odkar se je v javnosti začela pojavljati z nazivom prve dame Amerike, je Melania Trump postala v trenutku ena največjih svetovnih modnih ikon danes.

Ob njenih kombinacijah oblačil se navdušuje milijone žensk po vsem svetu. Kjerkoli se pojavi, postane središče pozornosti. Njen damski stil so začele masovno posnemati pripadnice ženskega spola.

Do zdaj smo vedno bili navajeni gledati ameriško prvo damo v popolnih oblekah. No, sama pa se je očitno odločila, da bo za nekaj časa svoje krasne obleke pustila v omari in na sebe oblekla nekaj, kar nosijo prave poslovne ženske. Seveda, v brezhibno krojenih kostimih.

Že nekajkrat se je pojavila v hlačah, srajci in sakoju.

Prvič je to bilo sivo oblačilo, modernega kroja in popularnega kara, drugič se je pojavila v javnosti v prelepem kostimu, zdaj pa je izbrala najstarejšo, ampak definitivno najelegantnejšo kombinacijo – črna obleka in bela srajca.

Treba je priznati, da Melanija zgleda popolno v obleki. Seveda pa ni niti tokrat pozabila na svoj zaščitni znak – visoke črne petke.

 

Mogoče vas bo zanimalo

Francozi so svetovni prvaki!
Šport
9 Ogledov
Šport
9 Ogledov

Francozi so svetovni prvaki!

Marjanca Scheicher - 15. julij, 2018 19:15

V izredno napetem finalu svetovnega prvenstva v nogometu v Moskvi so lovoriko osvojili galski petelini! Francoska reprezentanca je tako tako kot leta 1998 vnovič premagala Hrvaško in…

VIDEO: Ga prepoznate? Bistričan za ime ponuja 2000 evrov nagrade, priložil tudi video
Črno
3 Ogledov
Črno
3 Ogledov

VIDEO: Ga prepoznate? Bistričan za ime ponuja 2000 evrov nagrade, priložil tudi video

User One - 15. julij, 2018 17:52

Petek 13. je bil črni petek za Luko Leskovarja iz Slovenske Bistrice. Vlomili so mu v hišo, naredili precej škode. Zdaj na facebooku deli posnetke vlomilcev, ki…

Janša Bratuškovi in Cerarju poslal preklic
Novice
8 Ogledov
Novice
8 Ogledov

Janša Bratuškovi in Cerarju poslal preklic

User One - 15. julij, 2018 17:03

Vabila zmagovalne stranke letošnjih parlamentarnih volitev SDS strankam LMŠ, SMC, SAB in NSi so preklicana. Predsednik SDS Janez Janša je popoldne na predsednike vseh naštetih strank, Marjana…

Več iz te kategorije