0 Deljenj 1954 Ogledov

Ekskluzivno: Mirelin milijonar toži novinarko

6. October, 2017 11:38
1954 Ogledov

Resničnostna zvezdnica Mirela nam je poslala dokumentirano izjavo Anabele Šćekić, ob tem pa zapisala, da njen Dejan Popović Tigar toži srbski medij Kurir.

Vse se je začelo z zgodbo v Kurirju, za katero tako Popović kot tudi vpletena Anabela Šćekić trdita, da je celotna vsebina članka o njiju izmišljena. Članek, pod katerega je podpisana novinarka Kurirja Ljiljana Stanišić, je namreč razkril, da naj bi Tigar Anabeli ponudil prevoz do Novega Sada, saj je bil njen avto na popravilu. V avtu naj bi ji najprej delil komplimente, nato jo otipaval za oprsje, na koncu pa iz hlač izvlekel svoj spolni organ in zahteval, da ga zadovolji.

Tigar že od vsega začetka trdi, da gre za laži, zdaj pa njegovo zgodbo potrjuje tudi Anabela Šćekić, ki naj bi sprva nadlegovanje zaupala omenjeni novinarki. A sedaj trdi, da ji je novinarka zgodbo položila v usta ter da nič od zapisanega ni res.

Foto: printscreen

Foto: printscreen

Sedaj pa se je v zgodbo vpletla še dolenjska seksulja Mirela Lapanović, ki seveda sto odstotno podpira svojega milijonarja. “Dejana kot mojega moškega definitivno branim, ker se mi ne zdi fer, da vsaka Micka, ki ima 5 minut časa, govori o njem, kar se ji zazdi, ne da bi ga sploh poznala. Sicer pa ta ženska novinarki sploh ni dala izjave. Srbski mediji pišejo marsikaj, ker ni avtorizacije,” je rekla poznavalsko ter še dodala: “Ne moreš zobat češenj z Dejanom Popovićem Tigrom, ker si lahko privošči najboljše odvetnike.”

Opravičilo. Foto: printscreen

Kaj je res in kaj ne, bo torej kmalu jasno na sodišču.

 

 

 

Več iz te kategorije