0 Deljenj 10577 Ogledov
STA

FOTO: Po dvojnem umoru na Mestnem trgu! »Izgubili smo najboljšega prijatelja, čeprav je samo delal svoje delo …«

25. February, 2022 20:43
10577 Ogledov

»Nekateri pravijo dan kot vsaj dan takim verjamem, da se jim v življenju nič ne dogaja. Vsaki dan je nekaj ali vidiš ali slišiš. To novico, ki sem jo danes slišal me je zelo pretresla ,da smo na Mestnem trgu 14 izgubili najboljšega prijatelja, ki mu je bilo usojeno čeprav je samo delal svoje delo. Šašo Klement za mene osebno si bil pozitiven nasmejan fant polno elana in polno življenja v sebi. Zmeraj smo pri klopci rekli kakšno pozitivno vzpodbudno besedo. Rad si se peljal z motorjem in tudi dal kakšne smernice ljudem, če so bili pred dvomih preizkušnjami kako in kaj naprej v življenju,« se glasi žalni zapis v slovo umorjenemu 27-letniku.

 

Spomnimo, na območju Šmarja pri Jelšah je včeraj 66-letni moški nekaj pred 18. uro ustrelil 27-letnega moškega in 42-letno žensko. 27-letnik je zaradi poškodb umrl na kraju streljanja, 42-letnica pa je hudo poškodovana. Policisti so osumljencu odvzeli prostost in ga pridržali. Gre za umor dveh pomočnikov sodnega izvršitelja, ki sta osumljencu poskušala zaseči vozilo, ta pa se je razjezil in ju ustrelil.

Več o dvojnem umoru si preberite tukaj:

https://intelligent-chebyshev.65-108-229-32.plesk.page/crno/celjska-policija-razkriva-sokantne-podrobnosti-po-rubezu-se-je-zgodil-dvojni-umor/

 

Več iz te kategorije