0 Deljenj 1722 Ogledov

Celjska policija razkriva šokantne podrobnosti: po rubežu se je zgodil dvojni umor

25. February, 2022 13:50
1722 Ogledov

Kot smo že pisali, je včeraj pozno popoldan na območju Šmarja pri Jelšah, moški streljal na dve osebi. O streljanju nas je policiste obvestila partnerka osumljenega.

https://intelligent-chebyshev.65-108-229-32.plesk.page/crno/dvojni-umor-po-27-letniku-umrla-se-42-letna-zenska/

»Po do sedaj zbranih obvestilih, sta 27-letni moški in 42-letna ženska, na naslovu bivanja 66-letnega osumljenca, po odredbi sodišča nameravala opraviti rubež osebnega vozila, kar je razjezilo 66-letnega moškega, ki je med pogovorom odšel v hišo, se vrnil oborožen s pištolo in streljal nanju. 27-letni moški je poškodbam na kraju podlegel, izredno hudo poškodovano 42-letno žensko so z reševalnim vozilom odpeljali v celjsko bolnišnico, kjer je v poznih večernih urah umrla. Osumljenemu 66-letniku smo kmalu po dejanju odvzeli prostost in ga pridržali. Orožje, ki ga je po dejanju odvrgel, smo našli in zasegli,« javnosti sporoča Milena Trbulin o novem krvavem dejanju na območju PU Celje.

Poleg omenjenih dveh umorov so letos na območju Policijske uprave Celje obravnavali še dva poskusa umorov in tri poskuse ubojev.

Preiskava sicer še poteka. Po zbranih obvestilih in opravljenih drugih preiskovalnih dejanjih, bofo 66-letnega moškega kazensko ovadili zaradi suma storitve dveh kaznivih dejanj umorov. Za kaznivo dejanje umor je zagroženih najmanj 15 let zapora.

 

 

Več iz te kategorije