0 Deljenj 529 Ogledov

BIZARNO: Srečno poročena! Z duhom iz 18. stoletja …

19. februar, 2018 7:00
529 Ogledov

45-letni severni Irkinji iz Downpatricka, Amandi Teagou, je bilo po dveh letih dovolj! Ni si želela več zgolj neobveznih spolnih odnosov, zaželela si je najprej zaroko in nato še  poroko. Vse lepo in prav, če ne bi bil njen partner Jack duh usmrčenega haitskega gusarja iz 18. stoletja …

O zgodbi se je razpisal tudi angleški tabloid The Sun. Amanda v njem trdi, da je njen Jack prav takšen kot kapitan Jack Sparrow iz Piratov s Karibov! (Foto: The Sun)

Ta nenavadna zgodba, o kateri so se na Valentinovo po Amandinem nastopu na ITV razpisali tudi angleški mediji, kot so Mail Online in The Sun, je naravnost bizarna in skrajno nenavadna. A Amanda Teagou trdi, da je predvsem resnična! Njena zgodba se je pričela leta 2014, ko je v postelji nenadoma začutila “njegovo” prisotnost. Ja, tudi med svojimi nogami, kjer je spolni odnos, po njenih trditvah, z duhom še posebej globok!

Takšna nadnaravna ljubezenska veza je trajala dve leti in, kot trdi Amanda, je bil seks z duhom prav takšen, kot je lahko z živim moškim bitjem. Čutila je njegove dotike in pritiske, tudi tam spodaj. Razlika je bila le v tem, da nikoli ni videla njegovo telo in obraz.

Amanda Teague ima, to moramo zapisati, izkušnje tudi z “resničnim” moškim. Nenazadnje mu jev šest letnem razmerju rodila pet otrok!

Poroka

Poročila sta se v mednarodnih vodah (foto: The Sun)

No, po dveh letih takšne duševne in telesne ljubezni, se je odločila, da je pravi čas, da svojo vezo tudi uradno zapečatita s poroko. Pristal je! Z ladjico sta se odpeljala vse do mednarodnih voda, saj njuna poroka ne bi bila uradno priznana na področju Severne Irske. Srečno poročena sta se po poročnem obredu vrnila na otok in si kmalu kupila hišo. Njen mož Jack, danes zgolj 300-letni duh usmrčenega pirata, ji je baje z nasveti zelo pomagal pri urejanju notranjosti.

Nosečnost?
Minili so prvi meseci zakonskega življenja in Amanda se je znašla pred popolnoma novo situacijo: zamujala je z mesečnim perilom. “Sem noseča?”, je bila njena prva misel. Čez nekaj dni se je izkazalo, da je bil alarm lažen. Jack, sedaj že njen mož, ji je potrpežljivo razložil, da se žal to ne bo nikoli zgodilo. Odslej je v postelji mirnejša, prav tako tudi Jack, ki ne rabi več paziti …

Rum
Amanda zelo ljubi svojega moža Jacka in da mu dokaže, kako ga res spoštuje, mu od časa do časa kupi tudi steklenico ruma. Ali jo na koncu popije Jack ali Amanda, zgodba o nenavadnji ljubezni ne pove več.

Ste osamljene?
Ne bodite oziroma ne boste več dolgo! Amanda in Jack pišeta knjigo za osamljene ženske, kako najti sorodno DUŠO. Dobesedno!

Mogoče vas bo zanimalo

Udarila strela in uničila oddajni center
Črno
33 Ogledov
Črno
33 Ogledov

Udarila strela in uničila oddajni center

User One - 25. marec, 2019 20:44

Ob 15.43 je po poročanju uprave za zaščito in reševanje na Plešivcu, na Uršlji Gori, občina Črna na Koroškem, zaradi udara strele prenehal delovati oddajni center. Motene…

Huda nesreča: Voznica umrla na mostu
Črno
125 Ogledov
Črno
125 Ogledov

Huda nesreča: Voznica umrla na mostu

User One - 25. marec, 2019 10:50

Policisti PU Murska Sobota so bili danes ob 9.43 uri obveščeni o prometni nesreči med tovornim vozilom in osebnim avtomobilom na mostu čez reko Muro v Petanjcih…

Več iz te kategorije