0 Deljenj 3019 Ogledov

Prerokbi Nostradamusa in Babe Vange omenjajo Putina: Tretja svetovna vojna bo uničujoča

28. February, 2022 9:06
3019 Ogledov

Obstaja dolg seznam prerokb, ki jih leta pripisujejo najbolj znanemu preroku na svetu Nostradamusu in najbolj cenjeni prerokinji na Balkanu Babi Vangi. Nekatere objave, ki so sta ji prerokovala dale, zvenijo precej neverjetno, morda celo bizarno, tretja sporočila se zdijo kodirana in jih nihče ne more razbrati.

Glede na verodostojnost, s katero je opozorila na konflikt, ki je začel drugo svetovno vojno, je napoved velike vojne leta 2010, ki jo pripisujejo Vangi, dvignila ves svet na noge. »Ko nevarni umi prevzamejo moč in uničujoče orožje, postane vojna neizogibna. Svet se bo komaj vzdržal globalnega konflikta med vsemi državami…« Vsi so pričakovali apokalipso, tako kot še vedno pričakujejo uresničitev Nostradamusove ‘napovedi tridesetletne vojne’.

A v skladu z aktualnimi dogodki po svetu, se obe prerokbi zdita bližje kot kadarkoli prej. Vanga je namreč za tisto vojno napovedala, da se bo pravzaprav začela kot lokalni konflikt, ki bo kasneje prerasel v širšega, v katerem bo najprej uporabljeno klasično, nato pa jedrsko in kemično orožje.

Kataklizma tretjega sveta je neizogibna

Znano pa je, da Vanga včasih ni znala razvrstiti dogodka v točen časovni okvir, se pravi, da se je včasih zmotila pri časovni razporeditvi dogodka. Čeprav tretje svetovne vojne izrecno ne omenja, govori o sekundah, ki bi lahko povzročile velik konflikt, o vseprisotni napetosti, o napetostih, ki lahko vsak trenutek počijo. Kataklizma tretjega sveta je res neizogibna, je dejala. Iz dneva v dan se poglabljajo verske, razredne, ideološke razlike, nestrpnost je neustavljiva. Svetovne sile so v nenehnem boju za popolno prevlado.

Baba Vanga o Putinu

»Vse se topi kot led, a samo ena stvar ostane nedotaknjena – slava Vladimirja, slava Rusije. Vse se spravi s poti in bo gospodar sveta …« Baba Vanga je to prerokovala leta 1979, v času Sovjetske zveze, a navdihnjena z likom Vladimirja Putina in njegovim, po zahodnih merilih, despotskim načinom vladanja , je bilo za mnoge priročno posodobiti prerokbo.

Nekaj ​​kasneje, v 80. letih, je Baba Vanga rekla, da je svet priča usodnim dogodkom. “Dva največja vladarja sveta bosta podala roko, je takrat dejala, tisti, ki tolmačijo njene napovedi, pa vidijo izpolnitev prerokbe ob koncu hladne vojne prek Michaela Gorbačova in Ronalda Reagana. Toda bolgarska prerokinja je nato dodala, da svetovni mir ne bo dosežen, dokler ne pride “osma”. Mnogi verjamejo, da se “osmi” nanaša na osmega velikega Vladimirja. In osmi ruski Vladimir je Putin.

Več iz te kategorije