0 Deljenj 1335 Ogledov

Pes je skočil na reševalno vozilo, ker lastnika ni hotel zapustiti na poti v bolnišnico

27. September, 2020 10:17
1335 Ogledov
Med vožnjo domov po službi je Anderson Bahi naletel na čudovit pogled, ki ga ne bo pozabil tako hitro. “Mimo sem se peljal z avtomobilom, ko sem na drugi strani ceste zagledal reševalno vozilo,” je Bahi povedal za The Dodo. Izkazalo se je, da je neznani moški nenadoma onesvestil na pločniku, ko je bil zunaj s psom. Potem ko je prišlo reševalno vozilo in  ga odpeljalo v bolnišnico, je njegov psiček skočil v zadnji del vozila in ‘zahteval’, naj tudi njega odpeljejo.
Bahi je lahko opazoval le od daleč, toda eno mu je bilo kristalno jasno. Reševalci so se na koncu odločili, da psičko pustijo v reševalnem vozilu poleg lastnika, in ko so končno prispeli v bolnišnico, je psička še naprej potrpežljivo čakala pred vrati. Kmalu je lokalna reševalka živali Maria Lúcia Muniz, ki živi v bližini bolnišnice, izvedel za psa, ki je čakal pred bolnišnico, in se odločil, da mu bo nudil nastanitev, dokler si lastnik ne opomore. Toda na srečo je bil lastnik hospitaliziran le 45 minut.
“Bilo je zelo čustveno,” je povedal Muniz za The Dodo. “Njegova družina je prišla po psa in ga odpeljala domov,” je razkrila.

Več iz te kategorije