0 Deljenj 2121 Ogledov

FOTO: O bujni Slavonki pišejo svetovni mediji: Ženske so zgrožene, ko me vidijo

16. May, 2021 14:45
2121 Ogledov

Claudia Rivier je 25-letna Slavonka, ki jo na Instagramu spremlja kar 292 tisoč ljudi, nedavno pa je pozornost svetovnih medijev pritegnila z izjavami, da ni bila operirana in da so njene bujne dojke čisto naravne. »Želim si, da bi našla stare fotografije, kako je izgledala 13-letna Claudia Rivier pred objektivom in časovnikom. Toda na žalost se mi je vsa ta vsebina izgubila,« je o svoji preteklosti povedala za Dnevnik.hr.

Pojasnila je, da se pričakuje, da bo v svojem življenju nadaljevala z enakimi koraki in opravljala delo, tesno povezano s svojim zunanjim videzom. »Pred dobrim letom dni sem začel spontano postavljati slike na profil in ljudje so videli potencial. V življenju so ljudje, ki si upajo in si ne upajo, jaz sem eden tistih, ki si upajo. Motivira me cilj, da bi bila najboljša v tem, kar počnem, in to me potiska skozi kariero,« je jasna Slavonka in dodala, da ji je družina največja opora. »Ko gre za ljubezensko življenje, je zelo pomembno, da imamo osebo, ki je stabilna, osebo, ki se ne boji pogledov drugih moških, in osebo, ki vas v prvi vrsti pozna. Seveda ni odvisno samo od partnerja, ampak tudi od mene, kakšno verodostojnost imam v očeh partnerja. Pri tem vprašanju stojim zelo dobro,« pravi Rivier.

Influencerka, ki živi v Zagrebu, je opisala tudi odzive ljudi, ko jo vidijo. »Odzivi so različni, ženske se večinoma zgražajo zaradi velikih dojk, ker je vse drugo, kar imaš ti, ti pa nimaš. Vedno rečem, da je moj sobotni izlet kot nedeljska maša, ker iz vsakega vogala slišite ‘Isuseeee’.«

Več iz te kategorije