0 Deljenj 598 Ogledov

Moški (37) v trgovini snel masko in grozil varnostniku, kasneje se je vrnil z bombo

16. May, 2021 15:50
598 Ogledov

Zagrebška policija je prijela moškega, ki je v trgovini v nakupovalnem središču v Ilici snek masko in se soočil z varnostnikom ter mu zagrozil, da ga bo poškodoval. Potem ko ga je varnostnik brcnil ven, se je vročekrvnež z bombo vrnil v trgovino, piše 24sata.

Incident se je zgodil v petek okoli 17.30, ko je 37-letni osumljenec v spremstvu drugega moškega prišel v trgovino, kjer je na enem izmed oddelkov snel zaščitno masko in ustvarjal negativno pozornost in zgražanje kupcem zaradi neupoštevanja epidemioloških ukrepov.
Ko ga je varnostnik opozoril, mu je osumljenec ustno nasprotoval, poskušal izzvati fizični konflikt, hkrati pa ga žalil in mu grozil, da ga bo poškodoval, je v nedeljo poročala zagrebška policija.

Nato ga je varnostnik odstranil iz trgovine in o dogodku obvestil policijo, a se je osumljenec kmalu vrnil v trgovino in pristopil do varnostnika ter mu je z grozil znova, le da je držal roko pod jakno. Vendar ga je varnostnik fizično vrgel na tla, nakar je opazil ročno granato, ki jo je imel osumljenec Osumljeni je sedal obtožen prisile proti varnostniku in nezakonitega posedovanja eksplozivov.

Več iz te kategorije