0 Deljenj 2469 Ogledov

VIDEO: Sramota! Pijana slovenska nogometna »zvezdnika« proslavila kvalifikacijski debakel

9. October, 2017 15:55
2469 Ogledov

LJUBLJANA – Slovenska nogometna reprezentanca je v zadnjem, 10. krogu kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2018 v Stožicah igrala neodločeno proti Škotski 2:2 (0:1) in tako ostala brez možnosti za nastop na mundialu v Rusiji. Za Slovenijo je oba zadetka dosegel Roman Bezjak, za Škotsko pa sta bila uspešna Leigh Griffiths in Robert Snodgrass.

»Imeli smo željo, da pridemo na drugo mesto. Skupina je bila težka, startali smo iz četrtega bobna. Domače tekme smo lahko oddelali na zelo visoki ravni. Lahko bi jih tudi dobili, žal se ni izšlo. Popraviti moramo igro in pristop na gostujočih tekmah. Seveda sem razočaran, ker nismo prišli naprej, smo se pa zavedali, da bo težko,« je o končanih kvalifikacijah za SP 2018 dejal kapetan, ki razmišlja o slovesu, Boštjan Cesar.

»Proti Škotski se jspet pripetila manjša nezbranost. Vsaka ekipa, ki igra profesionalni nogomet, te kaznuje za take stvari,« je bil razočaran zvezdnik Atletico Madrida, Jan Oblak, ki bi rad s Slovenijo zaigral na velikem tekmovanju.

No, medtem pa sta bodoča upa reprezentance Benjamin Verbič in Andraž Šporar na na družbenih omrežjih celo noč objavljala posnetke svojega proslavljanja in pijančevanja ter zraven zapela še kakšen hit z Balkana.

Očitno je bil remi in četrto mesto v kvalifikacijski skupini dovolj odmeven uspeh ….

 

Več iz te kategorije