0 Deljenj 1506 Ogledov

Umrli boste od smeha: Saša Dončić že zdavnaj napovedal finale Slovenija – Srbija

16. September, 2017 14:12
1506 Ogledov

LJUBLJANA – Najbrž ga ni Slovenca, ki ne bi vedel, da v nedeljo naša košarkaška reprezentanca igra finale Eurobasketa 2017! Na nasprotni strani nam bo stala Srbija, mi pa smo z uvrstitvijo tja dosegli  še en rekord. Slovenija je ne glede na izid nedeljskega obračuna postala država z najmanj prebivalci, ki je osvojila kolajno na tovrstnem tekmovanju. Ta rekord je doslej pripadal Litvi, ki ima nekaj več kot 2,8 milijona ljudi.

Medtem ko se v medijih sedaj pojavljajo naslovi kot so Slovenska meja je zlato!, Gremo po zlato!, V nedeljo gremo po zlato kolajno pa je Saša Dončić, strokovni komentator in oče Luke Dončića, takšen razplet napovedoval že pred osmino finala.

»Saša, ob prihodu v Istanbul, ko so bili znani vsi pari osmine finala, smo vsi novinarji tukaj in ti kot strokovni komentator napovedali razplet. Ti si kot edini napovedal razplete do finala Slovenija – Srbija,« ga je nagovorila športna novinarka Sanja Modrić. Sledil je fenomenalni odgovor: »Seveda, zato sem jaz strokovni komentator, vi pa novinarji!«

Več iz te kategorije