0 Deljenj 928 Ogledov

SLOVENSKI SMUČARSKI SKOKI ZAVITI V ČRNO Umrl je …

29. oktober, 2018 13:55
928 Ogledov

V sedeminsedemdesetem letu starosti je v nedeljo po dolgi bolezni preminil Ludvik Koprivšek, poročajo slovenski mediji. V sedemdesetih letih je bil prvi poklicni smučarski skakalni trener v SSK Iliriji v Ljubljani, kjer so bili vzgojeni številni zvezniki s Primožem Ulago, Miranom Tepešem, Vasjo Bajcem in Matjažem Debelakom na čelu.

Pozneje se je odlikoval kot pomočnik glavnega trenerja in za tem tudi kot glavni trener v nekdanji Jugoslaviji, ko je ekipa osvajala prve medalje na olimpijskih igrah in svetovnih prvenstvih.

“Luka” Koprivšek je bil nekdanji odlični skakalec v vodo in ljubiteljski smučarski skakalec. Bil je tudi glavni trener slovenske reprezentance v nordijski kombinaciji in je dolga leta deloval v strokovnem vodstvu skakalnih reprezentanc.

Mogoče vas bo zanimalo

Udarila strela in uničila oddajni center
Črno
33 Ogledov
Črno
33 Ogledov

Udarila strela in uničila oddajni center

User One - 25. marec, 2019 20:44

Ob 15.43 je po poročanju uprave za zaščito in reševanje na Plešivcu, na Uršlji Gori, občina Črna na Koroškem, zaradi udara strele prenehal delovati oddajni center. Motene…

Huda nesreča: Voznica umrla na mostu
Črno
125 Ogledov
Črno
125 Ogledov

Huda nesreča: Voznica umrla na mostu

User One - 25. marec, 2019 10:50

Policisti PU Murska Sobota so bili danes ob 9.43 uri obveščeni o prometni nesreči med tovornim vozilom in osebnim avtomobilom na mostu čez reko Muro v Petanjcih…

Več iz te kategorije