0 Deljenj 1771 Ogledov

PO BLAMAŽI Z BELORSI NZS uničuje nogomet! Kavčič, tako se tresejo kroniki

28. March, 2018 18:40
1771 Ogledov

LJUBLJANA – ”Zanesljivo je današnja tekma veliko razočaranje. To tekmo smo želeli dobiti in tudi šli smo vanjo tako. Prvih 35, 40 minut smo odigrali solidno. Potem je bilo tudi veliko menjav. Imamo veliko stvari, ki jih bo treba popraviti. Najprej je potrebna večja želja po zmagi. Potem preslabo napadamo 16 metrov, v končnici moramo imeti več igralcev. Nazadnje pa se nam dogaja to, da iz vsake priložnosti, ki jo ima nasprotnik, dobimo gol. Glede tega se moramo res popraviti. Morali bomo več delati na igri sami, igralci pa bodo morali biti bolj sproščeni in mirni. To je moja naloga,” je po novi bledi predstavi in novem porazu Slovenije ob slovesu Boštjana Cesarja dejal slovenski selektor Tomaž Kavčič.

Medtem so navijači rohneli po družabnih omrežjih, glavni krivec pa seveda NZS in selektor. Dajte nzs zamenjat selektorja upam da obzalujete vaso izbiro….. Vrnite Keka oziroma dobite kogarkoli drugega sam tega jabija odstranite…. Res je dal nov zagon…”

”Tako kot se sedajle trese Kavčič, se tresejo kroniki, dokler ne dobijo dozo. Kavčič govoriš, kot bi imel polna usta žgancev. Žabar selektor – sramota.”

”Tujega strokovnjaka s svojo ekipo postavit drugace ne bo nic iz tega kar se sedaj dogaja v repki.”

”Tako je ko NZS vodijo nesposobni ljudje ki uničujejo nogomet ! Ne bom nesramen samo dejstvo je da Kavčič ni dorasel tej funkciji ! Jaz mu dam samo še eno tekmo pa še to je preveč precej bolje bi bilo začeti kvalifikacije in ligo narodov z drugim selektorjem !

Več pa v komentarjih.

 

 

 

Več iz te kategorije