0 Deljenj 3530 Ogledov

David in Mojca o varanju (samo za 18+)

28. March, 2018 22:00
3530 Ogledov
David, 31

VARANJE

PRIZNAM, TA TEMA JE MENI NAJLJUBŠA! KAKO ME JE RAZVESELIL POGLED NA ČLANEK, KI SKOZI IZKUŠNJE ŽENSK POSKUŠA OPISATI RAZLOGE, ZAKAJ VARAJO ONE. JUHU, SEM SI REKEL IN SE BRŽ LOTIL BRANJA. NEKAJ NAJZANIMIVEJŠIH RAZLOGOV ŽENSKEGA VARANJA SLEDI PRAV TUKAJ.

Prvi je bil sploh »taboljši«: ker je varal on je nato še sama. Eh, daj no! »Če boš ti, bom tudi jaz,« je najbolj bedast in otročji izgovor. Prepričan sem, da je šla v posteljo z drugim (ali drugimi) samo iz radovednosti, kaj tipi skrivajo v svojih napetih hlačah. To lahko reče le baba, ki je v življenju imela samo enega tipa, potem pa končno najde izgovor, da posteljo pogreje še komu drugemu.

BOG POMAGAJ!

Ta razlog pa je sploh višek bedarij: »Zgodilo se je, da sem ga prevarala. In nekaj mesecev kasneje mi je fant priznal, da je peder. Očitno nisem bila v dobri in zdravi vezi.« No, tu pa res ne vem, ali naj bi se smejal ali jokal, kajti če ji pri teh letih ni bilo jasno, kateri tip je »pravousmerjen«, ji verjetno še tudi danes ni. Ali pa je sedaj z žensko, druge ni.

Bizarnostim pa ni konca in ne kraja, preberite ta razlog: »Prevarala sem ga samo zato, ker me je stalno obtoževal, da ga varam«. In tako si je nekega dne rekla, da ga bo in ga tudi je. Prevarala! V nadaljevanju izpovedi je sicer prisegla, da je bilo to samo enkrat in da tega ne bo storila nikoli več, saj je fanta zatem zapustila. Uboga reva, zagotovo je še danes samska.

KO NEKAJ NE »ŠTIMA«

Naslednji razlog je kandidat za vic dneva. Prešuštnica je spregovorila o tem, da je v njuni vezi »vedno nekaj manjkalo«. Nato je spoznala nekoga, s katerim se je pričela tudi družiti. Sprva je bilo varanje zgolj čustveno, nato je postalo še fizično. Pustila je fanta in pričela živeti z novim. Kaj ji je torej manjkalo v vezi? Seks! To je dobila šele z novim, kaj bi drugega.

TROJČEK

Pri tej izpovedi se bom ustavil najdlje, ker mi je zelo všeč, sploh konec zgodbe. To je čista moška fantazija in erotična poezija! Pripovedovalka, sicer poročena ženska, je odšla na dekliški petkov večer. Najprej se ga je dobro nacuzala in v takšnem stanju naletela na bivšo sodelavko, ki je bila tam v družbi s fantom in prijatelji. Po novih popitih kozarcih (a tega več ne omenja posebej) so jo povabili v hotelsko sobo, da se tam »malo sprostijo«. Šla je, čeprav je slutila, kaj se bi lahko tam dogajalo. In se je! Bil je čisti žur, prvo sta seksali dekleti in nato se je pridružil še sodelavkin fant. To je trajalo vso noč … Na koncu tipica sicer moralizira, kako se je potem gabila sama sebi, češ, da je bila pijana in podobno. Pa tako rada da ima svojega moža … To pa ji sploh verjamem in vem, da je bila po tem dogodku najbolj ljubeča žena na svetu in njen mož najsrečneje poročen moški.

Do naslednjega petkovega večera s prijateljicami …

 

Mojca, 33

SLABA VEST?

DAVID, POGLEJ ME V OČI IN, PROSIM, POVEJ PO RESNICI: »IMAŠ ZARADI VARANJA SVOJE ZAROČENKE SLABO VEST? ALI MORDA ZARADI TEGA V ‘RAZISKAVAH’ IŠČEŠ RAZLOGE NEZVESTOBE PRI ŽENSKAH IN SE TEMU NATO CELO POSMEHUJEŠ? NO, NE BOŠ SE VEČ!«

Greva od začetka. Si na morju, kjer sva se spoznala, priznal, da si zaročen? Nisi. Si medtem, ko si me osvajal, kdaj pomislil na dekle, ki te čaka doma? Nisi. Si takrat, ko sva povečerjala in se je nato v vroči morski noči zgodilo še vse ostalo, pomislil nanjo? Nisi. Ne, mislil si le s svojim tičem, ki ga je zaradi poletne vročine in nič kaj hladnega morja ter zaradi viška hormonov že preveč napelo in razgnalo. Saj si rekel, da nisi eden od tistih, ki prehitro primejo za pištolo in če ni drugega, streljajo v zrak …

GREVA OD ZAČETKA

Morda je res moja krivda, da nisem takrat bolj rinila vate in se dokopala do odgovora na vprašanje, ki me je kljuvalo »tam zadaj«: ali si samski? Priznam, tudi zato ne, ker sem v tebi videla prav vse, kar sem v preteklih letih zavedno ali tudi ne, iskala pri vsakem moškem, ki je vstopil v moje življenje, ali pa tudi, če je ta zgolj prekrižal mojo pot. Ločitev in spoznanje, da »on« ni bil tisti pravi, sta me pahnila tako v jezo kot tudi v razočaranje. Nikogar si nisem več želela, prehodila sem vso trnovo pot prevarane žene in ženske, ki se je morala sprijazniti z mislijo, da ni princa na belem konju. Koliko nočnih solza sem potočila ob tem ve samo moja naglavna blazina. In o tem bo, vem, večno molčala. Le koliko moških je šlo skozi moje življenje, ob katerih se je ustavilo moje oko? In, da, vedno sem na koncu zamahnila z roko. Po več teh zamahih sem se zanje preprosto nehala zanimati in pričela živeti svoje življenje, v katerem sem lahko celo uživala. Sama. Sem ob tem raziskovala samo sebe? Sem! Ja, tudi tam, kamor gredo tvoje (pokvarjene) misli. Ob tem ne morem mimo tvojega egoističnega mnenja, da lahko le ti (!) ženski ponudiš višek vseh viškov. Tepec! Tvoj (…) ne bo nikoli zmogel tega, kar lahko moji prsti! In, ne, za to ne potrebujem nobenega vibratorja, kot si mi nekoč že predlagal. Oh, nedozorel si.

VARANJE

Naj ti povem še svoj pogled na to temo, ki si jo tako vehementno in zaničljivo pričel. Nikoli, res nikoli nisem pomislila na to, da bi prevarala svojega moža. Sem ne štejem svojih študentskih in raziskovalnih let, saj takrat nisem bila v resni vezi. Iz teh prelepih let sem se marsičesa naučila. Če te res zanima: pridobila sem marsikatero (posteljno) izkušnjo. Na vse to je le še lep spomin. Ni pa vedno tako tudi bilo. Učila sem se živeti!

Prepričana sem, da sem bila dobra žena. V vsem. Tudi v tem, na kar vedno namiguješ. Ja, bila sem dobra v postelji, vedno sem vedela, kako zadovoljiti partnerja in, da, pri tem sem tudi sama uživala. Ničesar novega me nisi naučil, David, ne domišljaj si!

Tisti dan, ko sem na moževem telefonu odkrila »njegovo novo ljubezen« (kot mi je kasneje priznal), se je zame zrušil svet. Podrl se je! Takšnega, v ruševinah, ni bilo več mogoče obnoviti. Zato sem ga zapustila in si zgradila novega, svojega, nič več skupnega. Tudi ta ima vhodna vrata in nekega dne si skoznje prišel ti. Nato tudi odšel. Vhod-izhod. Preprosto. Preživela sem.

Torej, David. Komu je namenjena tema varanje? Vsem tistim, ki se jim tako posmehuješ ali zgolj tvojemu načinu življenja? Najprej varanju tvoje zaročenke in nato še varanju samega sebe? Kaj boli bolj, David? Sva spet pri tvoji vesti?

Če se že (spet) jočeš, tokrat pri meni ne boš našel tolažbe. Pika.

Več iz te kategorije