0 Deljenj 1257 Ogledov

Ljudje imajo počasi dovolj RTV Slovenije: Zakaj je namesto kolesarske dirke, kjer sta naša v ospredju, prenos partizanskega zbora?

17. September, 2019 21:16
1257 Ogledov

Tuji mediji so v teh dneh s slavospevi pospremili uspeh slovenskih kolesarjev Primoža Rogliča in Tadeja Pogačarja na španski pentlji. Nemška televizija ARD pa se na spletu sprašuje tudi, ali Rogličev uspeh pomeni začetek nove ere v kolesarstvu. Slednji je namreč dobil prestižno dirko, Pogačar je bil tretji.

V tem času je radiotelevizija Slovenija (RTVS) bo v kratkem gospodinjstva, ki plačujejo rtv-prispevek le za radijske sprejemnike, pozvala, naj podajo izjavo, da nimajo naprave, ki omogoča sprejem televizijskega signala po spletu. Gospodinjstva, ki izjave ne bodo podala, pa bo bodo morala v prihodnje plačevati celoten prispevek. Celo je napovedala nove podražitve RTV-prispevka, tudi za kar 3,6-krat-

 

A omenjenih kolesarskih uspehov se nismo mogli nadejati na domači postaji, saj jih ni predvajala slovenska nacionalna televizija, ampak smo jo morali spremljati na tujih športnih kanalih. Drugega kot kasirat’ naročnine in snemat’ stvari, ki jih niče ne gleda, tako niste sposobni.” “Zakaj je namesto kolesarske dirke, kjer sta naša v ospredju, prenos partizanskega zbora?, je slog, v katerem se glasijo komentarji, ki so jih twitnili razočarani gledalci.

Več iz te kategorije