0 Deljenj 1350 Ogledov

Tukaj je odgovor policije na vprašanje: Ali je kriminalist Munda skušal pobegniti?

12. February, 2019 11:05
1350 Ogledov

Notranjevarnostni postopek še ni zaključen, zato vam ugotovitev še ne moremo predstaviti.” Tako glasi uradni odgovor policije na eksplicitna vprašanja, v celoti jih objavljamo v okvirju, ali držijo navedbe vira, da je šef mariborskih kriminalistov Robert Munda, ki je pijan sedel za volan, sprva skušal policistom pobegniti. Več o dogajanju na povezavi.

Policijo smo vprašali tole: “po objavi informacije o petkovi nedopustni vožnji šefa mariborskih kriminalistov Roberta Munde nas je več bralcev povprašalo po točnosti
informacije, da se je omenjeni skušal izogniti policijski kontroli oziroma pobegniti.
Ker policija v prvih pojasnilih te navedbe v našem vprašanju ni demantirala, in ker so izkazale kot točne vse ostale navedbe našega vira, prosimo za nedvoumen odgovor na vprašanje: Ali držijo navedbe našega vira, da je skušal petdesetletni voznik osebnega vozila, ki so ga obravnavali policisti Policijske postaje Rače v petek 8.2.2019, ob 01.56, na regionalni cesti v Spodnjih Hočah, pobegniti oziroma se policijski obravnavi izogniti?

Več bralcev se je na nas obrnilo s prošnjo, naj preverimo, ali je Munda skušal kolegom prometnikom pobegniti, kot je zatrdil naš vir. Med drugimi tudi tviteraš Frenk Mate, ki meni, da gre za bistveno vprašanje.

Več iz te kategorije