0 Deljenj 2068 Ogledov
https://servis.sta.si/fotoservis/1103543
https://servis.sta.si/fotoservis/1103543
https://servis.sta.si/fotoservis/1103543
https://servis.sta.si/fotoservis/1103543 https://servis.sta.si/fotoservis/1103543 https://servis.sta.si/fotoservis/1103543
© Foto: Daniel Novaković/STA https://servis.sta.si/fotoservis/1103543

Resnično ozadje ZZB NOB niso besede kučanov v Dražgošah, skrivnost je v številkah, razkrivamo!

10. January, 2022 6:00
2068 Ogledov

Letos je z lista v Dražgošah bral Milan Kučan. Nič posebnega. Nič, česar še nismo slišali, list v rokah malega moža je bil gotovo po koncu branja od vsega pljuvanja povsem premočen. Ampak, v resnici sploh ne gre za besede, te so le marketing in ekshibistionistični konjiček osivelih kučanov, ki se vsako leto vzpenjajo na govornico in so do naslednjega že pozabljeni.

Skrivnost je v številkah, smo ugotovili, ko smo med Kučnovo politično kampanjo listali zadnje na portalu AJPES javno dostopno letno poročilo Zveze združenj borcev za vrednote NOB (ZZB NOB), tisto za leto 2020. Kučan je svojo bralno vajo izvajal na shodu takorekoč milijonarske organizacije. Predsednik združenja je v letnem pročilu za 2020 razkril, da so imeli na zadnji dan leta pri bankah za skoraj milijon denarnih sredstev v depozitih pri bankah!

Letno poročilo ZZB NOB za 2020.

Zveza združenj borcev za vrednote NOB za praporji, orožjem in slavnimi govorci iz nekih preteklih časov skriva goro denarja! Res ni čudno, da so verniki prejšnjega režima, če pa na njegov račun še danes živijo kot bogovi! Tako bogati so, da ne vedo, kam z denarjem, da morajo bankam plačevati ležarnino! In medtem ko Anita Ogulin našteje vsak dan več lačnih, Kučanovi borci ne vedo, kam bi z denarjem in bankam plačujejo ležarnine. Strah je velik gospod in ob razkritju te bogatije je jasno, zakaj so Kučan in ZZB NOB na polno v kampanji kljub velikemu tveganju, ki jih za njihov EMŠO predstavlja omikronska različica koronavirusa: sivi fantje so na okopih, ker branijo svoje privilegije!

Še dve klika in ugotovimo, da posluje rdeči bankomat ZZB NOB pri NLB. Torej banki, kjer se za vse depozite nad sto tisoč evrov plačuje ležarnino 0,05% mesečno oziroma 0,6% letno. Mimogrede, šest let so poslovali tudi pri razvpiti tajkunski Probanki.

Vir: Gvin.

Letno poročilo za 2020, v katerem smo našli milijonske depozite, sicer razkriva, da ZZB NOB še vedno črpa več kot pol milijona na leto od državljanov, torej iz proračuna.

Letno poročilo ZZB NOB za 2020.

Pri tem pa je zveza leto 2020 končala globoko v rdečih številkah, z več kot 60 tisoč evri minusa!

Vir: Gvin.

Čeprav je do letos njegovo branje že utonilo v pozabo, se spomnimo piškotkov, ki jih je prejemal Ervin Fritz, lanski nastopajoči v Dražgošah.

Več iz te kategorije