0 Deljenj 1258 Ogledov

Ob Kučanovem boku: Prijateljica Gabi, ki je v predkazenskem postopku in za stalno pripravljenost plačana iz proračuna

18. February, 2019 9:22
1258 Ogledov

Stranka prenoveljenih komunistov SD s peticijo proti fašizmu ponovno dokazuje, da ni pomembno, kakšni so, samo, da so “naši”.

Opazili smo namreč, da je med nekdanjim predsednikom prenovljenih komunistov Milanom Kučanom in aktualnim Dejanom Židanom Gabi Čačinovič Vogrinčič. In gospa je vse prej kot kdorkoli; je v predkazenskem postopku zaradi izplačil za stalno pripravljenost na Fakulteti za socialno delo, kjer je bila dekanja. Izplačevati si je, seveda, dala iz žaklja davkoplačevalcev.

Poznavalci ugibajo, da bo Kučanova družinska prijateljica za nagrado za to pripravljenost bojevati se zoper namišljeni fašizem pred evropskimi volitvami čudežno izpadla iz obetajočega se sodnega postopka.

Bojan Požar je že konec januarja napisal: “Hja, in mogoče se bo na koncu tudi res tako zgodilo. Da bo politika te sodne procese tako ali drugače ustavila. Zakaj? Ker je med obtoženimi, čeprav ta obtožnica še ni pravnomočna, tudi gospa Gabi Čačinovič Vogrinčič, nekdanja dekanja ljubljanske Fakultete za socialno delo, sicer pa žena Geze Vogrinčiča, profesorja in tesnega prijatelja ter običajnega spremljevalca Milana Kučana (večinski mediji o njej sicer še niso poročali), ki je – Geza Vogrinčič namreč – zaradi tega menda “ponorel” …

 


Več iz te kategorije