0 Deljenj 7117 Ogledov
© Dominika in Matjaž tesno skupaj – že v osebnem intimnem prostoru. Psihologi že dolgo časa vedo, da v intimno cono ne spustimo kogar koli, saj so v tej coni vključeni tudi dotiki. Osebni prostor intimne cone je povezan predvsem z energijo druge čakre, ki ji pravimo tudi spolna.

NELOČLJIVA Volilna kampanja obrodila novo ljubezen

30. May, 2018 12:37
7117 Ogledov

Splošno znano je, da se ženam ni treba bati »prodajalk ljubezni«, ampak žensk, ki jih njihov mož srečuje na delovnem mestu. To je očitno na svoji koži spoznala tudi Ukrajinka Iryna Osypenko, ki je poročena s poslancem Socialnih demokratov Matjažem Nemcem. Samo slep človek namreč ne bi opazil naklonjenosti med njim in visokoraslo kandidatko za poslanko Dominiko Švarc Pipan.

Iryna sama sebe drži za roko, namesto da bi jo on. Je ljubezen med njima res tako vroča, kot poročajo »mainstream« mediji?

Dominika Švarc Pipan je v Večeru pred kratkim priznala, da je njeno življenje kot TV-limonada. Pozabila pa je dodati, da je ona v tej TV-limonadi ena izmed glavnih akterk – in to v (verjetno nenačrtovanem) trojčku s poslancem SD Matjažem Nemcem in njegovo ženo iz Ukrajine Iryno Osypenko. Dejstvo je, da je Dominika vse tisto, kar Iryna ni – predvsem visoko izobra- žena, medtem ko o izobrazbi Iryne pravzaprav ni nič znanega. Le to, da je bila kot srednješolka upornica in da je želela postati zdravnica, a je končala kot manekenka v srednjih letih, saj bo 13. avgusta stara že 37 let. Vedno najdeta prilož- nost za »intimno« fotografiranje Švarc Pipanovo in Nemca je združila usoda, ki se ji reče volilna kampanja. Da sta tako rekoč neločljiva, so že večkrat opazili uporabniki družabnih omrežij. Tako se tesno drug ob drugem pojavljata na predstavitvah kandidatov, na dogodkih njune stranke, Matjaža Nemca pa najdemo celo na fotografiji, ko sta skupaj pozirala Dominika in mož prekmalu umrla pevke Simone Weiss Goran Šarac. S fotografije je razvidno, da ni bil povabljen na to fotografiranje. Ga morda daje ljubosumje, saj je Šarac znan kot moški, ki ženskam rad deli komplimente in jih objema okoli pasu?

Se tudi vam zdi, da Nemec na to fotografiranje ni bil povabljen? Šarac objema Dominiko, je Nemec ljubosumen?

Nič takšnega, boste rekli, a Matjaž Nemec in Dominika Švarc Pipan, ki je prav tako poročena, ves čas tičita tesno skupaj. Še ko so člani stranke SD kolesarili po Sloveniji, sta našla priložnost in s svojimi kolesi »pobegnila« pred drugimi, da sta našla prilož- nost za skupen klepet. Medtem ko Iryna ostaja doma kot dobra žena, njenemu Matjažu očitno ni dolgčas …

Kjer najdemo Dominiko Švarc Pipan, je nekje poleg tudi Matjaž Nemec.

Več iz te kategorije