0 Deljenj 954 Ogledov

(NEPOJMLJIVO!) Loredan virusu SarsCovII pripisuje sposobnost razmišljanja, saj bi ga zajezil kar z zakonom! 

14. October, 2022 14:44
954 Ogledov


Epidemija Covida-19 ne pojenjuje, dnevno se v Slovenij beleži med 2000 in 3000 novih primerov, število hospitaliziranih zaradi te bolezni narašča, minister za zadravje Daniel Bešič Loredan pa bi se o covidu pogovarjal kot o navadni gripi!  

Pred nekaj dnevi je minister Danijel Bešič Loredan na tiskovni konferenci oznanil, da je vlada  sprejela predlog zakona o nujnih ukrepih za zajezitev širjenja in blaženja posledic covida-19 na področju zdravstva. Dodal je še, da so z “izhodnim covidnim zakonom” postavili pravne podlage, da covid-19do spomladi postane endemično obolenje”. Vlada ga v DZ pošilja po nujnem postopku.

Človek se ne more znebiti občutka, da vlada in minister Loredan koronavirusu pripisujeta sposobnost racionalnega razmišljanja in sprejemanja odločitev, saj bi ga rada zajezila (beri izgnala iz bolnišnic) kar z zakonom.

Medtem se po Evropi  skokovito širi nova različica covida-19, lahko pa jih je celo več:  

(foto: posneetek zaslona TW)

https://twitter.com/twenseleers/status/1580701680840024065?s=46&t=POZzTPnySbaYSflf9hgxAA

 

Da je v Sloveniji po bolnišnicah res veliko bolnih, priča tudi naslednji spletni zapis, ki nam ga je poslal neimenovani bralec:

(foto: zajem zaslona TW)

 

Twitteraš pa se pritožuje, da njegovega dekleta niso mogli namestiti nikamor, ker so na vseh oddelkih bolni in okuženi s covidom. Vključno z osebjem.

Imunokompromitirani t.j. bolniki z oslabljenim imunskim sistemom, ki jih lahko doleti težja oblika bolezni, bodo, ker covid oddelkov v bolnišnicah praktično ni več, skoraj zagotovo nastradali!

In covid-19 NI navaden prehlad, kot je razvidno iz PET/CT slike možganov, ki je bila objavljena na Twitterju! Mlada oseba ima namreč več mesecev po okužbi na možganih še vedno zgostitve mlečnega stekla.

(foto: posnetek zaslona TW)

 

https://twitter.com/jernejstrasner/status/1580543199478575104?s=46&t=dO6374utENoYAw1YKq1ScA

 

Zato je res škandalozno, da je vlada  sprejema omejeni predlog zakona, ki  covidne dodatke odslej namenja samo tistim, ki so v neposrednem stiku z okuženimi, ter so po novem v nominalnem znesku in za vse enaki.  

Fototermini in všečne izjave ne rešujejo problema, ga zgolj poglabljajo in prikrivajo,” je dejala poslanka SDS  Anja Bah Žibert in povedala še, da imamo v Sloveniji najslabšo covid situacijo v EU.

Golobova vlada pa ne samo, da ne ukrepa, celo vse bolj ignorira širjenje te bolezni in si zatiska oči pred hudimi poteki covida-19, ki se končajo tudi s smrtjo, noče vedeti za posledice, s katerimi se soočajo preboleli, številne bolniške in izpade iz delovnega procesa

Na Twitterju se je odzval tudi nekdanji premier Janez Janša:

(foto: posnetek zaslona TW)

 

C. R.

(foto: montaža Demokracija, Pixabay, STA)

Več iz te kategorije