0 Deljenj 1709 Ogledov

Kdo še verjame Branku Masleši? Sarajevski bilten lahko listate od vejice do pike, njega ni …

6. December, 2021 7:17
1709 Ogledov

Afera diploma Branka Masleše dobiva nove razsežnosti, pojavil se je nov dokument, ki daje slutiti, da Masleša o svoji diplomi leta 1975 v Sarajevu laže. Informacija, objavljena na spletni strani Vrhovnega sodišča RS (objavljamo jo v okvirju), meče tudi vse prej kot svetlo luč na Vrhovno sodišče, vodnje katerega je po Masleši prevzel Damijan Florjančič in ga mlačna reakcija pri tako pomembnem vprašanju, ne uvršča med tiste, ki si prizadevajo a pravico, pravičnost in resnico.

Posnetek spletne strani Vrhovnega sodišča RS. Brez dokaza, da je informacija resnična, vse bolj kaže na laž.

Na spletu je objavljen bilten Pravne fakultete v Sarajevu, do njega lahko dostopate na povezavi bilten Pravne fakultete v Sarajevu, kjer so objavljeni vsi diplomanti. Vseh 115 strani biltena lahko prelistate in preberete natančno, tudi večkrat, a imena Branka Masleše med diplomatni ne boste našli.

Za pokušino objavljamo posnetke strani diplomantov iz leta 1975, ko bi naj po objavi na spletni strani Vrhovnega sodišča RS diplomiral Branko Masleša. Njega ni.

Duhovito se je na afero Masleša odzval pravni strokovnjak Marko Pogačnik.

Žal je vprašanje Masleševe diplome še kako resno. Razkrili smo seznam desetih visokih pravosodnih funkcij, ki jih je skozi kariero nabral Masleša. Če ne bo pokazal diplome in dokazal, da je diplomiral iz prava, naletimo na sistemski problem, ki zruši slovensko pravosodje. Si predstavljate, da je vsa ta leta sodil brez zahtevanih pogojev?

Več iz te kategorije