0 Deljenj 454 Ogledov

Nov teden prinaša mraz, zjutraj od -8 do -3°C, tudi dnevi bodo mrzli

6. December, 2021 6:22
454 Ogledov

Danes se bo od zahoda postopno zjasnilo, ponekod po nižinah bo zjutraj in dopoldne megleno, za ponedeljek napovedujejo pri Agenciji RS za okolje. Na Primorskem bo pihala šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 0 do 5, na Primorskem do 10 °C.

 

Jutri bo pretežno jasno z občasno zmerno oblačnostjo. Zjutraj in dopoldne bo ponekod po nižinah megla. Jutranje temperature bodo od -8 do -3, v alpskih dolinah do -11, ob morju okoli 2, najvišje dnevne od -1 do 5, ob morju do 9 °C.

Obeti. V sredo se bo po jasnem in ponekod meglenem jutru čez dan od zahoda pooblačilo. Popoldne bodo v zahodni polovici Slovenije že manjše padavine, ki se bodo zvečer in v noči na četrtek okrepile in razširile na vso državo. Ob morju bo prehodno zapihal okrepljen jugo.

V četrtek bo pretežno oblačno, občasno bodo še rahle padavine.

Vremenska slika. Nad osrednjim Sredozemljem in Balkanom je ciklonsko območje. V višinah priteka nad naše kraje s severovzhodnimi vetrovi hladen in nekoliko manj vlažen zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. Danes se bo postopno zjasnilo, najpozneje v notranjosti Hrvaške. Ob severnem Jadranu bo pihala šibka do zmerna burja.

Jutri bo pretežno jasno, predvsem v krajih zahodno od nas občasno zmerno oblačno.

Več iz te kategorije