0 Deljenj 2455 Ogledov

Znani hrvaški nogometaš ni več s soprogo, menda pričakuje otroka s slovensko vplivnico

28. February, 2022 14:24
2455 Ogledov

Zakon hrvaškega nogometnega zvezdnika Šimeta Vrsaljka že nekaj časa ne cveti. Njegova žena Matea leto in pol ni obiskala Madrida, kjer Vrsaljko igra za nogometni klub Atletico Madrid, pred kratkim pa je njegov priimek odstranila z družbenih omrežij.

Po poročanju RTL Exkluziv se govori, da Šime že nekaj časa ljubi 26-letno nekdanjo Playboyevo zajčico in slovensko vplivnico Kajo Vidmar. Privlačna Slovenka živi tudi v Madridu, kjer je končala tečaj usnjarstva in šivanja, za portal 24ur pa je v nedavnem intervjuju povzela, da živi s svojim vitezom, ki ji je motivator in opora ter potrdila, da je noseča ter da pričakuje deklico.

Šime in Kaja si na Instagramu sledita že kakšno leto in pol, nogometaš pa spremlja tudi njeno sestro Laro. Pred kratkim je Kaja na družbenih omrežjih objavila dve fotografiji s svojim princem v senci. Špekulira, da gre za Vrsaljka, ker je bila par viden na praznovanju  rojstnega dne Vrsaljkovega kolega iz kluba, Jana Oblaka.

Hrvaški mediji ob tem dodajajo, da je Šime Vrsaljko poročen od leta 2017, s soprogo Mateo pa sta se zaljubila še v srednji šoli. Njun prvi sin Bruno se je rodil leta 2018, malo pred svetovnim prvenstvom, kjer so Hrvati zaigrali v finalu. Mateo so na družbenih omrežjih in številnih anketah pogosto razglasili za eno najlepših žen hrvaških reprezentantov in jo primerjali celo z Doris Dragović in Monico Bellucci.

Več iz te kategorije