0 Deljenj 913 Ogledov

Tadeju iz Milijonarja se je zataknilo pri prvem vprašanju, a sedaj si je z nagrado izpolnil skrito željo

17. December, 2019 20:36
913 Ogledov

Tadej Ojstrešk je imel na začetki kviza Milijonar  kar nekaj treme, saj je zanj pretežko bilo že prvo vprašanje. Izbral si je glas ljudstva, da je dobil odgovor na vprašanje ”Stari pregovor pravi, da za vsako bolezen: A: mam’ca poskrbi, B. sončece posije, C: glav’ca boli in D: rož’ca raste.”

Nato je navdušil  in se ustavil šele pri 14. vprašanju. Mariborčan zelo rad potuje in v oddaji je povedal, da bi rad del nagrade namenil tudi za obisk Laponske.

“Najbolj se mi bodo v spomin zagotovo vtisnile različne vožnje v sklopu arktičnih doživetij: en kilometer z jelenjo vprego, pet kilometrov s haski (pasjo) vprego in deset kilometrov z motornimi sanmi, čeprav je bilo v Rovaniemiju čudovito obiskati tudi Božičkovo vas in Santa Park ter se tam srečati z Božičkom in z njim celo spregovoriti nekaj besed. Če bi moral izpostaviti svoje najljubše doživetje, bi izbral vožnjo z motornimi sanmi, ki me je izjemno navdušila,” je povedal Tadej, ki si želi preostanek denarja čim bolje izkoristiti in porabiti za življenjski in navsezadnje tudi karierni preboj, za Planet TV.

Več iz te kategorije