0 Deljenj 2800 Ogledov

Škandal na izboru za Top model Slovenia

2. October, 2017 8:12
2800 Ogledov

Poleg miss Slovenije, ki je postala Maja Zupan, je septembra potekal tudi izbor za najprestižnejši modni projekt s področja modelinga, World Top Model. Zmagovalka slednjega je postala 24-letna Ljubljančanka Nataša Ristić, vendar pa očitno brez škandala ni šlo.

Bralec nas je namreč opozoril, da zmagovalke ni na skupinskih fotografijah ter da se po njegovih informacijah Ristićeva sploh ni udeležila fotošutinga na mostu ljubezni v Ljubljani, kjer je dekleta ocenjevala žirija. Po drugi strani pa po slovenskih medijih krožijo informacije, da je Ristićevo za zmagovalko izbrala več kot 30-članska žirija iz petih držav. Kako, če je sploh ni bilo na ocenjevanju? »Kakšna kuhinja za tako opevan dogodek!« je še strnil naš bralec.

Poklicali smo lastnico licence World Top Model Slovenia Kaly Kolonič, ki je potrdila, da Ristićeve res ni bilo na omenjenem snemanju, kar je pojasnila: »Celoten projekt je trajal štiri mesece in je zajemal več fotošutingov in snemanj. Fotografiranje na mostu je le eden od fotošutingov, na njem pa so se tekmovalke predstavile v večernih oblekah. Natašo smo fotografirali v večerni obleki na drugi lokaciji, saj se fotografiranja na mostu ni mogla udeležiti, ker je ravno tisti dan odpotovala na Palma de Mallorco, saj je imela že vnaprej plačane letalske karte in dopust. Ker so fotografiranja in snemanja potekala med poletjem, smo se morali večkrat prilagajati; tako je bilo denimo na snemanju v plesni šoli samo 7 punc od 11.

Nataša je tam bila, medtem ko so štiri druge manjkale.« Razkrila pa je tudi, da je bil na fotošutingu na mostu ljubezni le del slovenske žirije, medtem ko je glasovanje žirantov iz petih držav prek spleta potekalo en mesec na osnovi posnetih fotografij in filmčkov

Več iz te kategorije