0 Deljenj 1403 Ogledov

Severina šokirala: Mojega sina so v šoli zaklenili in fizično zlorabili

17. October, 2019 17:49
1403 Ogledov

Hrvaška pevska zvezdnica Severina Kojić je na novinarski konferenci izrekla težke obtožbe na račun sinove šole. Trdi celo, da so ga tam učitelje zlorabljale.

»V  življenju se mi dogaja nekaj zelo težkih stvari. V petek pa se je na šoli, kjer je moj sin v drugem razredu mednarodnega programa, zgodil incident, saj moj mož, ki mojega otroka redno vzame s seboj po šoli, ni dobil otroka, ampak sta ga po končanem pouku zaprli učitelji, ga fizično in duševno zlorabljali in tako naprej. Zadržali sta ga več ur,« je povedala pevka in dodala, da ima v skladu s sodnim sporazumom njen mož pravico vzeti otroka iz šole, a se je kljub temu ravnateljica šole, ki ima menda veliko tožb od drugih mater, strinjala z njegovim pravim očetom (Milan Popović, op.p.), da nihče razen mame ne sme vzeti otroka. »Do danes me ni nihče poklical iz te šole, od očeta sem prejel grozljiva e-poštna sporočila, moj otrok noče hoditi v šolo, ker je utrpel veliko travm. Mislil je, da bo ves čas zaprt v šoli,« je pripovedoval o situaciji, ki se je domnevno zgodila.

Portal 24sata je medtem poklical ravnateljico šole, ki je dejala, da ne želijo komentirati obtožb, saj menijo, da si vsak otrok zasluži mirno otroštvo.

Več iz te kategorije