0 Deljenj 2100 Ogledov

VIDEO: Kamera posnela šokantne detajle! Mlada bogataša posilila dekle, pred klubom sta si čestitala

17. October, 2019 20:22
2100 Ogledov

Posnetki nadzorne kamere so ujeli šokantne trenutke, na katerih vidimo dva bogata italijanska študenta objemata in čestitata, potem ko sta posilila žensko v londonskem nočnem klubu, poroča Daily Mail.

Samo šest minut po tem, ko je 25-letnica v klubu Toy Room spoznala 25-letnega Ferdinanda Orlanda in 26-letno Lorenzo Costanz, sta joposilila v sobi ob stranišču. Orlando trenutno opravlja podiplomski študij mednarodnega prava, Costanzo pa podiplomski študij ekonomije in menedžmenta. Oba sta bila danes obsojena, potem ko je na sodišču dokazano, da je bila žrtev preveč pijana, da bi privolila v seks z njimi .Posiljena ženska je utrpela hude telesne poškodbe, nato pa je zaradi prejetih hematomov dobila kar 230 ml krvi. Zdravnik je dejal, da še nikoli ni videl tako resnih poškodb v kar 2000 podobnih primerih. Mladeniča sta imeli na sojenju zelo drage odvetnike in domnevajo, da so jih plačevale njuni bogati družine iz Italije.

https://www.youtube.com/watch? time_continue=7&v=qO1Sbmy7RgM

Deklica je poroti sicer povedala, da se prizorov s posnetkov ne spomni, ker je okoli 23. ure začela veliko piti v klubu, kjer je praznovala prijateljev rojstni dan. ”Spominjam se, da sem bil zelo pijan in sem veliko padala, potem pa sem bil na stranišču in čutila bolečine, nisem hotel iti ven. Naslednja stvar, ki se je spomnim, je sedenje na uli

Več iz te kategorije