0 Deljenj 2890 Ogledov

Rado Mulej: Osvaja poročeno?!

30. October, 2017 5:52
2890 Ogledov
Foto: arhiv Škandal24

Paparac je ujel igralca Rada Muleja, kako je med snemanjem oddaje s seksi blondinko skočil na samo v bližnji lokal.

Igralec in teve voditelj Rado Mulej je znan po tem, da je za ženske dobra partija, pa tudi po izbranem okusu za nasprotni spol. Tako si je privoščil kratko, a sladko romanco s pevko Dašo Gradišek, ki je pred leti nastopila v šovu Znan obraz ima svoj glas, pa tudi z znano manekenko Katarino Jurkovič. Očitno pa je, da mu ljubezen ne z eno in ne z drugo ni bila usojena, saj imata že obe otroka in to ne z njim. Daša si je z izbrancem, plastičnim kirurgom Borutom Baničem, svoj dom uredila v švicarskem Bernu, z Borutom pa sta letos postala starša malemu Maxu, prav tako pa se je poročila tudi njegova bivša Katarina, in sicer z Mišelom Radinom Mačukatom, ki mu je januarja 2016 povila sina Marca. Mulejeve bivše se torej poročajo in dobivajo otroke, Mulej pa vse bolj zagreto zagovarja stališče, da bo večni samec. Njegovi bližnji vedo tudi povedati, da je pripravljen le na sem ter tja kakšno avanturo, dolgoročne zveze pa ga naj ne bi zanimale.

Govorica telesa ne laže
Naš mestni paparac pa je priljubljenega igralca in televizijskega voditelja ujel kar v lokalčku na službenem mestu, torej na VPK, kjer se snema oddaja Zmenki. Naš vir nam je zaupal, da tja Rado redno zahaja med odmori med snemanji, a le redko sam. »Na sliki je s Svetlano, ki v njegovi oddaji premika stole,« nam je zaupal vir, ko smo videli fotografije, pa je jasno, da je svetlolaska Radu zelo všeč. Že njegov nasmeh na obrazu pove vse, to trditev pa podkrepi še njegova govorica telesa, saj je nagnjen močno naprej, kar psihologi razlagajo, kot da se zanima za osebo, ki sedi nasproti njega. Še več, mnogi so prepričani, da tak gib moškega pomeni, da mu je oseba, ki ji je to namenjeno, najpomembnejša. Ob tem dodajajo, da govorica telesa nikoli ne laže. A vse le ni tako sanjsko, saj je Svetlana, ki je ukrajinskega porekla, poročena s slovenskim plesalcem, s katerim ima tudi sina.

Foto: Facebook

Kdo je seksi Svetlana?
Svetlana prihaja iz Ukrajine in je plesalka ter make-up artistka. Poročena je s slovenskim plesalcem Sašo Cigojem, s katerim ima tudi sina. Že nekaj let skupaj živita v Ajdovščini. Svetlana si ves čas, odkar živi v Sloveniji, tukaj prizadeva ustvariti uspešno kariero in zaenkrat je na dobri poti. Trenutno v oddaji Zmenki premika tekmovalce na stolih, pred tem se je potegovala tudi za miss Slovenije, svoje obline pa je razgalila tudi za revijo za moške.

Več iz te kategorije