0 Deljenj 792 Ogledov

Preberite, v kakšnem razkošju uživa zvezdnik!

30. November, 2018 9:40
792 Ogledov
Foto: instagram

Stjepan Hauser, član svetovno znanega dua 2Cellos, se trenutno mudi na zadnjem delu aktualne koncertne turneje, ki jo bosta skupaj z Luko Šulićem sklenila v Avstraliji in na Novi Zelandiji.

Z njo sta se seveda ustavila tudi v Sydneyju, kjer sta za prenočitev dobila vsak svojo sobo oziroma apartma v osrčju Sydneyja. Stjepan je za oboževalce posnel kar sprehod po svojem apartmaju. Kot je razvidno iz videa, jima je z Luko namenjeno popolno udobje – od velikega ležišča, plazme do kopalne kadi, ki se nahaja neposredno zraven velikih steklenih oken in od se bohoti pogled na tamkajšnji zaliv. Nezanemarljiv ni niti ogromen bazen, kjer si Stjepan in Luka, v kolikor želita in jima to tudi dopušča čas, lahko spočijeta in si nabereta moči za še zadnje koncerte.

Foto: printscreen

Zaključek letošnjega leta bosta preživela v krogu družine, takoj po novem letu pa se lotita priprav že za naslednjo turnejo, s katero se februarja podajata v ZDA. A severna polobla Amerike bo imela tudi edina privilegij, da v prihodnjem letu sliši skladbe z najnovejšega albuma Let There Be Cello v živo, saj se po koncu te turneje nato za leto dni odpravljata na zaslužen počitek. Nešteto potovanj, snemanj, koncertov in oglaševalskih kampanj, med katerimi je tudi aktualna za Mercator, kjer preigravata uspešnico No Roots, je namreč terjalo svoj davek in ju dodobra utrudilo.

Več iz te kategorije