0 Deljenj 783 Ogledov

Petar Grašo s 14 let mlajšo Hano pričakuje otroka, poroko načrtujeta spomladi!

13. January, 2022 9:14
783 Ogledov

Hana Huljić in Petar Grašo pričakujeta otroka, piše hrvaški Index, ki navaja vire blizu para. To naj bi se zgodilo v začetku poletja, menda pa parček načrtuje tudi poroko, ki naj bi bila marca, ko priljubljeni hrvaški pevec praznuje rojstni dan. Vesele novice še nista komentirala za medije.

Konec lanskega leta se je govorilo, da zakonca načrtujeta poroko, nato pa je bilo zapisano, da Hana že ve, kdo bo oblikoval njeno poročno obleko. Oktobra so se sicer pojavile govorice o nosečnosti, a je Grašo to zanikal, češ: »Sploh ker je Tonči Huljić moj sedanji tast, odkar je pisal mašo, postal še bolj vzoren in otrokom pred poroko karkoli prepovedal.«

»Zelo sva srečna in zadovoljna. Tako mora biti. Hana je zelo dobra in sva srečna,« je nedavno v nekem intervjuju povedala pevka. »Živimo svoje življenje in pomembno je, da so ljudje okoli nas zadovoljni in da so vsi mirni,« je dodala.

Spomnimo, da je za njuno razmerje postalo znano javnosti oktobra lani. 45-letna pevka in 14 let mlajša Hana sta leta 2016 sodelovala pri pesmi Srce za vodiča, Grašo pa je že leta zelo blizu njenim staršem, ki ne skrivata, da podpirata njuno zvezo. Pevec je bil pred tem seveda 24 let v zvezi s priljubljeno pevko Danijelo Martinović.


Več iz te kategorije