0 Deljenj 1081 Ogledov

Oskarjevca Julia Roberts in George Clooney sta ta teden premierno prišla v naše kinematografe v komediji Pot v raj

7. October, 2022 13:16
1081 Ogledov

Nekdanji zakonski par sta že zaigrala, a prvič v romantični komediji. Oskarjevca Julia Roberts in George Clooney sta sinoči premierno prišla v naše kinematografe v komediji Pot v raj in s pikrim humorjem, zbadanjem, posmehovanjem in še čim, kar je znano večini nekdanjih zakoncev, začinila romantično komedijo ter zabavala in do solz nasmejala prve obiskovalce.

Ali je njuna misija, da svoji hčerki preprečita poroko z nekom, ki ga pozna krajši čas, uspela, bomo lahko videli od danes, 6. oktobra dalje, ko je komedija na rednem sporedu v vseh kinematografih.

Oskarjevca Julia Roberts in George Clooney se vračata na velika platna v romantični komediji z naslovom Pot v raj, ko bosta kot nekdanja zakonca skušala svoji hčerki preprečiti poroko. Romantično komedijo je režiral Ol Parker (režija za film Mamma Mia! Spet začenja se, scenarij za filma Eksotični hotel Marigold), skupaj z Danielom Pipskim pa je napisal scenarij. Poleg Julie Roberts in Georgea Clooneya, ki sodelujeta tudi kot producenta, v romantični komediji zaigrajo še Kaitlyn Dever, Billie Lourd, Maxime Bouttier in Lucas Bravo.

Nekdanja zakonca George Clooney in Julia Roberts se znajdeta na skupni misiji, da svoji hčerki preprečita, da bi naredila enako napako, kot sta jo sama storila pred 25 leti. Potujeta namreč na Bali, kjer skušata svoji zaljubljeni hčerki preprečiti poroko z nekom, ki ga pozna le kratek čas.

Oskarjevca Julia Roberts in George Clooney sta pred romantično komedijo Pot v raj skupaj zaigrala v filmih Denarne igre (2016), Oceanovih 12 (2004) in Igraj svojo igro (2001). Romantično komedijo Pot v raj so posneli v avstralski zvezni državi Queensland.

C. R.

Več iz te kategorije